2777
2789

چند روزه در به در دنبال خونه هستم با قیمت مناسب ولی گویا به قول معروف هزینه ناف تهران میدیم ولی تو کرمانشاه زندگی میکنیم !

تو نینی سایت میگفتن قیمت خونه خیلی اومده پایین باور نمیکردم چند ساعته تو دیوارم از تهران گرفته تا قیمت خیلی شهرای دیگه خیلی واقعا مناسب گذاشتن الا کرمانشاه مخصوصا دولت اباد ! 

واقعا انصافتون کجاست؟ 

مخصوصا مسکن مهراش اصلا قیمتاش با تهران برابری میکنه اخههههه یعنی چییییی؟ 

دو روز دیگه جنگ و بدبختیه معلوم نیست اصلا زنده باشیم یا نه 

یکم رحم کنید خونه هایی که چندین سال پیش خریدید مثلا ۱۰۰ تومن نیاید ۶۰۰ فقط رهن بگیرید ...!!!! 

یه کارگر که با بچه و قسط و بدبختی ۲۰ تومن حقوق میگیره چه خاکی تو سرش بریزه ؟ بریم بمیریم؟😭😭😭

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولت آباد که محله خوبی هم نیست انقد گرون شده یعنی؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دولت آباد که محله خوبی هم نیست انقد گرون شده یعنی؟

خب همین دیگه ازین زورم‌میگیره که اصلا جای باکلاسی نیست نمیدونم چرا انقد گرونه

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

خب همین دیگه ازین زورم‌میگیره که اصلا جای باکلاسی نیست نمیدونم چرا انقد گرونه

کلا کرمانشاه به نسب شهر گرونیه حتی کافه رستوران هاش هم نسبت به تهران خیلی گرون تره 

لباس و این داستاناش هم همینطور

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
حق داری عزیزم کاش ادما بهم رحم کنن

مخصوصا این صاحبخونه ما دعا کنید دلش به رحم بیاد با همین پیش و کمی اجاره قبول کنه همینجا بشینیم😔

کلا کرمانشاه به نسب شهر گرونیه حتی کافه رستوران هاش هم نسبت به تهران خیلی گرون تره لباس و این داستان ...

اره بخدا کاش میشد بریم شهر دیگه اما حیف جسارتشو نداریم واقعا همه چیزش گرونه اصلا عجیییب ! 

چقدر پیش و اجاره می خواد خونه چند متره ؟

خونه ۵۵ متری ۶۰ دادیم ماهی ۴ونیم الان میگه ۱۵۰ با ۷