2777
2789
عنوان

ویزیت آنلاین از اسنپ دکتر

60 بازدید | 8 پست

روان پزشک وقت گرفتم دوتا عکس برام فرستاد جواب دادم سوالاتشو  بعد یه کد دارو داد و خیلی ریلکس چت رو بست 😐😐الان من چیکار کنم نسخه هم نمیتونم ببینم برام یه لینک نسخه اومده از طرف اسنپ ولی روش که میزنم نسخه ای در کار نیست

فک کنم نسخه رو بری داروخونخ گد ملی بدی بتونن ببیننولی درکل من از دکترای اسنپ راضی ننودمعملیه سرکوچمو ...

اره واقعا! مگه نباید اصلا تا 48 ساعت بتونم چت کنم ؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا! مگه نباید اصلا تا 48 ساعت بتونم چت کنم ؟!

دوبار مراجعه گردم خداشاهده هردوبارشم نسخه نگرفتم چون اطلاعات خودم از دکترش بیشتر بود و گفتم نظرت راجب فلان چیز حوبه برای فلان خوبه یارو میگفت اره

گفتم نه این یکی بهتره

دکتره درست حسابی اونجا نمیره خودشون سایت دارن

توی قسمت نظرات اونی رو انتخاب کن که بیشترین رضایت رو داره

فک کنم یه سایت بود یا برنامه اسمش دکتر نکست بود اون رو پارسال مامانم برای کمرش ویزیت گرفت خیلی خوب بودن ولی بستگی به دکترتون هم داره که خوش برخورده یا نه

من فک میکنم تو مطبشون نشستن و بین مریض ها یه نگاهی هم به مریض های آنلاین میکنن😂

توی قسمت نظرات اونی رو انتخاب کن که بیشترین رضایت رو دارهفک کنم یه سایت بود یا برنامه اسمش دکتر نکست ...

نظراتش کاملا کشکه یکی از کاربرای اینجام گفته بود که نظرات منفی رو تایید نمیکنن من هرچی نظرات رو خوندم همه مثبت بود اصلا به نظرات اکتفا نکن

دوبار مراجعه گردم خداشاهده هردوبارشم نسخه نگرفتم چون اطلاعات خودم از دکترش بیشتر بود و گفتم نظرت راج ...

برای من اصلا به سوالات جواب نداد حتی! یه دارویی مثل اعصاب خیلی مهمه نحوه مصرفش و آدم باید بدونه کی و چطوری قطع کنه حتی اینم بهم نگفت فقط گفت آروم آروم قطع کن و چت رو بست