2777
2789

برا من شوره وحشتناک یه بار زد

البته دقت کن 

شوره باشه نه پوسته بزرگتر

شوره های خیلیییی ریز پررررررر بود توی سرم

شامپو کل تار از داروخونه گرفتم

جعبه نداره اصلیش

یه شامپو جلد قهوه اییه 

خیلیم ارزونه

زدم چند بار طی حموم رفتن

درست شد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

صابون مراغه از اون قدیمیا زردا امتحان کن برا چربی خیلی خوب اول  صابون بزن بعد شامپو معمولی مثل ولتی ویتامین ان شالله ب پوست سرت بسازه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من شوره وحشتناک یه بار زدالبته دقت کن شوره باشه نه پوسته بزرگترشوره های خیلیییی ریز پررررررر بود ...

گرفتم عزیزم یه بوی بنزین مانندی هم داره ولی واسم اثر نداشت ریزشم زیاد کرد

گرفتم عزیزم یه بوی بنزین مانندی هم داره ولی واسم اثر نداشت ریزشم زیاد کرد

پس برو دکتر دیگ

کارت پیش متخصص پوست درست حسابی راه میوفته

تهرانی معرفی کنم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شامپوهای ضد شوره با ترکیب زینک پیریتیون یا کلیمبازول معمولاً برای کف سر چرب خوب جواب میدن. همچنین شامپوهایی با اسید سالیسیلیک هم می‌تونن کمک کنن. استفاده از اینا معمولاً نتیجه میده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شامپوهای ضد شوره با ترکیب زینک پیریتیون یا کلیمبازول معمولاً برای کف سر چرب خوب جواب میدن. همچنین شا ...

مممنونم شامپو ضدشوره کف سر چرب اسکالپیا گرفتم سالسیک اسید داره ولی وقتی میشورم یه قسمت از سرم چربه همش

پس برو دکتر دیگکارت پیش متخصص پوست درست حسابی راه میوفتهتهرانی معرفی کنم

نه متاسفانه تهران نیستم،  چندتا دکتر رفتم شامپوهای مختلف دادن و مزوتراپی نتیجه نداد، آخر پاکسازی کف سر رفتم بهتر شد ولی تند تند چرب میشه و ریزش میده آزمایش هام فعلا نرمال  هست فکر کنم بخاطر استرسه