الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیکتو دیدم خودت هم تاپیک هات ربطی به موضوع سایت که بارداری هست نداره
پس چطور شما میتونی نامربوط تاپیک بزنی اونا نه؟
اکثرا خارج از موضوع سایت تاپیک میزنن
باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴 تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی... بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
تاپیکتو دیدم خودت هم تاپیک هات ربطی به موضوع سایت که بارداری هست ندارهپس چطور شما میتونی نامربوط تاپ ...
همش متمرکز راجع به یه موضوع تاپیک زده بشه و کلا محوریت سایت بشه یه چیز خاص بده دوست عزیز و اِلّا سایت خودش دسته بندی داره و تو اون دسته بندی ها دسته ای تحت عنوان((متفرقه)) هست کنار چندین دسته ی دیگه که اگه شما قبلش نگاشون میکردی فکر نمیکردی این سایت فقط باید درمورد بارداری باشه
کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️