2777
2789

خواهرام از وقتی وضع زندگیمون از اونها ضعیف تر شده با ما رفت وآمد نمیکنن منم شرایط ندارم برم سرکار بچه کوچیک دارم  خسته شدم درد. خودم کمه حتی بهم زنگ نمی‌زنند با خودشون رفت وآمد میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر ندارم ولی مادربزرگم دقیقا شخصیتش همینه

خدایش خسته شدم همه چی. شده براهمه پول منم چون کسی رو ندارم ازشون توقع دارم که باهم مهربون تر باشیم اما اونااینجوری نیستن

خدایش خسته شدم همه چی. شده براهمه پول منم چون کسی رو ندارم ازشون توقع دارم که باهم مهربون تر باشیم ا ...

به عنوان کسی که پدرش مث تو گیر افتاده میگم، از موجودات سمی دور شو تا پارانوئیدی نشدی

به عنوان کسی که پدرش مث تو گیر افتاده میگم، از موجودات سمی دور شو تا پارانوئیدی نشدی

خب خودم نوشهر غریب فقط ۴تا برادر خواهر دارم که سه تاشون اینجورین واقعا نمی‌دونم چیکارکنم از تنهایی 

پدرتون چیشده

نسبت به همه بد بین شده، به هیچ بنی بشری اعتماد نداره، شدیدا وابسته ی ماس جوری که حبسمون کرده، البته چون درونگرام اذیت نمیشم اما خب با این حال کنار اومدن باش سخت بود 

تنهایی بهتره که تا از خودی آسیب ببینی

آره اینم حرفیه جالبه تا وقتی وضعمون بهتر بود خیلی احترام داشتم جلوشون دوسم داشتن الان اینجوری میکنن چه دنیای خرابشده ای شده که خانوادتم براپول میخانت

آره اینم حرفیه جالبه تا وقتی وضعمون بهتر بود خیلی احترام داشتم جلوشون دوسم داشتن الان اینجوری میکنن ...

بچه این که خیلی خوبه، مامانبزرگم هرسری بابامو میبینه میگه پسر فلانی مرد و فلانی از پسرش ارث برد(یعنی زبونم لال بابام ماموریت رفتنی تو یکیشون هواپیما سقوط کنه میخواد بگه در این صورت من ازت ارث میبرم)