2777
2789
عزیزم😓 عیب نداره بعضی وقتا میبینی همین دوتا پسر برات از صدتا دختر بهترن. تو همین نی نی سایت نگاه ک ...

منم یه تاپیک دیدم نود و نه درصد گفتن اول مادر بعد شوهر

یه تاپیک هم بود شوهرتون چقدر به خانواده ش سر میزنه همه رو ماهی و سالی بود 

دختر بیش تر به خانواده ش سر میزنه تا پسر عزیزم 

معمولا اقایون بعد ازدواج درگیر زندگی و شغل و...شب از سره کار میان بعدخواب ..

اون اقایونی که وقت ازاد دارن فرق دارن

خانومای خانه دار وقت بیشتری دارن ولی خانومای شاغل هم کم سر میزنن خوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا پسر داريد؟؟؟؟؟؟

نه یه دونه تو راه دارم☺😊☺😊☺😊

ولی اگه ۱۰ تا پسرم داشتم برا دهتر اقدام میکردم البته اگه ۱۰ تا دخترم داشتم برا پسر اقدام میکردم، چون به شدت دو جنسو دوست دارم داشته باشم. عاشق خانواده پرجمعیتم هستم😊🤗😊🤗😊

منم یه تاپیک دیدم نود و نه درصد گفتن اول مادر بعد شوهر یه تاپیک هم بود شوهرتون چقدر به خانواده ش سر ...

درسته که دخترا ذاتن با محبت ترن ولی من یه خاله دارم سال تا ماه به مامان بزرگم سر نمیزنه براش اصلنم کادو نمیگیره هیچ مناسبتی پدربزرگمم فوت کرده و مادربزرگم تنهاس، ولی از اون ورش داییم هر روز بش سر میزنه هرجا هم بخواد بره میبرتش همشم داره باش شوخی میکنه که بخندوندش و دلشو شاد کنه،

محبت باید تو ذات طرف باشه.

درسته که دخترا ذاتن با محبت ترن ولی من یه خاله دارم سال تا ماه به مامان بزرگم سر نمیزنه براش اصلنم ک ...

بله عزیزم نگفتم پسرها بی معرفتن گفتم وقت کمتری دارن نسبت به خانوما چون شاغلند

حق با شماست پنجاه پنجاه ست 

بعضی از پسرها از صدتا دختر بهتر و بامحبت ترن 

نه متاسفانه😞😞😞😞فكر ميكردم دست خدا بالاتر از هر دستي است از خودش خواستم ولي نداد ديگه😔😔😔

دست خدا که صد در صد بالاتر از همه دستهاس خیلیا هستن که با تعیین جنسیت بازم جنس مورد نظر در نمیاد. خدا گل پسراتو برات نگه داره یه دخترم بت بده یا چندتا دختر😁😁😁😁

من دلم میخواد بچه بعدیم دو قلو دختر باشه. 

حتماااااااااا

مادر بی دختر یه چیزیش کمهههههه

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
چون دیوانه وار عاشق دخترم. بچه دومو فقط به عشق این میخوام بیارم که دختر باشه

وای نگو مثل من 😣😣😣

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
چون دیوانه وار عاشق دخترم. بچه دومو فقط به عشق این میخوام بیارم که دختر باشه

منممممممم

میگن دختر راحتترم هست

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.