2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده دیشب💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3152 بازدید | 98 پست
خیلی موارد که گفتید چرت بود ببخشیدا🤧مهم ترین مورد رو شما فاکتور گرفتید!!! اخلاق!!!!این از تمام اونا ...

شما هول ارتباط با پسرا نباشین از احساس هوس هیجان دور بشین  کلا تا ۲۶سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه  فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم موافقم حق طلاق ضروریه ازدواج بدون حق طلاق عین بردگیه ولی مسئله اینجاست اکثر خانواده های ایرانی ب ...

دیگ یک دختر ازدواج میکنه میشه یک خانم متاهل اختیار دار یک دختر مجرد داخل خانواده نیس 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حفظ شدم اینو دیگه

حفظ نشو درکش برس

شما هول ارتباط با پسرا نباشین از احساس هوس هیجان دور بشین کلا تا ۲۶سالگی اصلا نباید به ارتباط با جن ...

😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😐

زمين خوردن اتفاقيه اما اون پايين موندن يه انتخابه

مشکلات همه حل میشه فرزند آوری خویه، انتخاب همسر بایذگد عاقلانه باتدبیر باشه، وعيوب همدیگررو بادلسوزی همفکری تدریجا باید رفع کرد نه اصل مطلب رو حذف کرد طلاق بی فرزندی راه نجات نیست درست وعلمی تصمیم بگیریم دنبال راه حل واقعا منطقی باشیم

زمين خوردن اتفاقيه اما اون پايين موندن يه انتخابه

برادر شما اول پیک نیک رو خاموش کن ازون بالا بیا پایین. بنده سیزده ساله متاهلم پس نظری که میدم تماما از رو تجربه هست. اخلاق حرف اول رو میزنه. وقتی خانم حق طلاق داشته باشه ولی گیر یه آدم بی اخلاق بیفته اون آقا می‌تونه هزار تا کار بکنه که خانم نتونه از حقش استفاده کنه. اگه خانواده درستی نداشته باشه و. بی رگ و ریشه باشند هر روز اون خانم جهنمه هی نیا تو هر تاپیک بگو ازدواج رو آسون بگیرید شما اول یه مطالعه داشته باش بعد بیا برو بالای منبر

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

همیشه میگفت اجی ما چرا انقد کتک میخوریمچرا مامان بابای ما باهم خوب نیستنچرا من دوستام اینطورین من ای ...

عزیز اگه موقعیت شوداری خواهرتو حتما پیش یه مشاور ببر  اگه مشکلش حل نشه خدای نکرده امکان داره که دوباره دست به چنین کاری بزنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ارررره مثل گوه خورا که فکر میکنن حتما باید یه زری بزنن😁😘

وااا😐یهودی بودن بهت میاد🤣

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂