2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده دیشب💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3152 بازدید | 98 پست
نمیزارن ازدواج کنمهرکی میاد رد میکننحرفم بزنم شروع میکنن کتک زدن هیچکسی ام از پسشون برنمیاد

مگه میشه اخه

یه بزرگ تری مثلا دایی خاله یا عمو که ازش حساب میبرن رو وارد ماجرا کن..

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظتون کنه😔🤲

متاسفانه بیشتر جمعیت اصلا شرایط بچه دار شدن رو ندارن

ولی میارن

نه شرایطت مالی و نه روانی

جنایته بچه آوردن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اسی بابای من رئیس بانکه متشخص پولدار مرد بسیار شریف و محترم ولی فقط از دور ،تو خونه مثل عزرائیل میمونه تمام پولاش رو خرج خواهر برادراش میکنه ،ما یه چیزی بخوایم اصلا انگار کر شده و نمیشنوه ولی کافیه اونا یه چیزی بخوان یه مغازه خریده سالهاست بدون اجاره دست عمومه بعد ما یه چیز میگیم پول نداره ،حالا اینا به کنار ،هر جا رفتیم زهر مار کرده مجلس اگه برا فامیلای خودش باشه اوکیه ولی فامیل مامانم باشه یه دعوایی راه میندازه که باورت میشه میترسم سوار ماشین بابام بشم چون هر سری سوار مثل سگ پاچه من و مامانم رو گرفته از بی حسود و خاله زنکه حالم ازش بهم میخوره برا ویترین خوبه فقط 

من خیلی میگم همیشه این مورد مهم هم نکته سوم بوده همیشه که خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین ...

منم موافقم حق طلاق ضروریه ازدواج بدون حق طلاق عین بردگیه ولی مسئله اینجاست اکثر خانواده های ایرانی به هیچ قیمتی راضی نیستن دخترشون جدا بشه چون طلاق بی آبرویی میدونن واسه همین اکثر پدرها مهریه زیاد میزارن بدون حق طلاق که مثلا محکم کاری کنن هیچکس جرات نداشته باشه دخترشونو طلاق بده

والا مارو مادرمون بدبخت کردعشق صابخونه بودن پارش کرده بود طلاق گرفته بود رفته بودیم داشتیم کم و بیش ...

هیچوقت در مقابل نشدن‌های زندگیت کم نیار

اگه الان نشد بعدا بهترش میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اسی بابای من رئیس بانکه متشخص پولدار مرد بسیار شریف و محترم ولی فقط از دور ،تو خونه مثل عزرائیل میمو ...

چقدر سخت رویا اون چیزی نیست که توی خوابت میبینی  رویا اون چیزیه ک نمیذاره بخوابی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من الان حق طلاق نگرفتم طرف روزگارمو سیاه کرده بدون خرجی و... ولم کرده . اتفاقا زن باید حق طلاق بگیره

دیگ دیروزها اشتباه فدای امروز فرداهاتون نکنین هرمشکلی هم راه حل های داره شما هم اقدامات انجام باید بشی مهریه نفقه فعلا مرحله اولت

خیلیا با همین گزینه 1ازدواج کردنبقیشم نفمیدم چی گفتی

سه ساله و هرسال هم بدتر شده  دیگ با گزینه ۱ نمیشه ازدواج کرد 

2شرط حق طلاق و هرگونه ازذواج ثابت وموقت نداشته باشن  3 موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین