2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده دیشب💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3152 بازدید | 98 پست
من خیلی میگم همیشه این مورد مهم هم نکته سوم بوده همیشه که خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین ...

من الان حق طلاق نگرفتم طرف روزگارمو سیاه کرده بدون خرجی و... ولم کرده . اتفاقا زن باید حق طلاق بگیره 

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت چرا این کارو کرده

همیشه میگفت اجی ما چرا انقد کتک میخوریم

چرا مامان بابای ما باهم خوب نیستن

چرا من دوستام اینطورین من اینطوری 

چرا باید این شکلی باشه زندگی ما 

اون فقط ۱۵ سالشه:)))))

من خیلی میگم همیشه این مورد مهم هم نکته سوم بوده همیشه که خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین ...

خیلی موارد که گفتید چرت بود ببخشیدا🤧مهم ترین مورد رو شما فاکتور گرفتید!!! اخلاق!!!!این از تمام اونایی که گفتید مهم تره. اصالت و خانواده دار بودن طرف!!! شما یکم مطالعه کنید بعد نظر بدید لطفا

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ما دهه شصتیا همه این مشکلاتو داشتیم

اما خودکشی نکردیم

عوامل خیلی زیادی می تونه دخیل باشه برای اینکه کسی همچین تصمیمی بگیره

یکی از اونا خانواده س

امیدوارم حال خواهرت و خودت و خانواده خوب باشه

و من بعد میزان بیشتری از عشق را تو خونتون بیابید

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بویی از انسانیت نبرده مردی یا زنی ک بچه بی گناه و فرشتشو میزنه و با رفتاراش کل آینده بچه رو ب تباهی ...

🙂🙂با یکی ۶ ۷ سال بودم

آخر سر برگشت گفت توهم یکی مث پدر مادرت:)

رفیق ابجیم تو مدرسه برگشته بود بهش گفته بود این از خودت اونم از خانواده ات

هعی

کاش مام ی خانواده خوبی داشتیم 

کاش منم جرات خواهرتو داشتم 15 سالم بود رفتم بهداشت برای ثبت نام دبیرستانم داشت سوال میکرد گفت به خودکشی فکر کردی گفتم اره مامانم هی میگفت بگو نه زنه بهش گفت بزار راستشو بگه جلوشو نگیر.برای فرداش بهم نوبت مشاوره دادن ولی هیچوقت مامانم نزاشت برم.

راستشو بگم؟ای کاش همون 15 سالگی خودمو کشته بودم نه الان که 19 سالمه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

منم دانشجوام اما متاسفانه آزادم نذاشتن راه دور برم

درستو بخون و مستقل بشو

خواستگار خوبی داشتی رد نکن و ازدواج کن.

ولی حواست باشه خودتو از چاله نندازی تو چاه

این زندگی شاید بنظرت چاه بیاد ولی چاه اصلی خونه شوهره

هیچوقتتتتتتت هم نزار همسرت از اوضاع خوانوادگیت بدونه.نه کتک نه بحث هیییچی.

حتی اگه فرشته بود.چه یه روزی متتشو میزاره یا به روت میاره.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

پسرهای عصبی و وحشی شاید جذاب باشن ولی در نهایت یه چنین پدرهایی میشن

بخدا.ک رفته بودیم خونه عموم شهرستان 

ببین مثل پروانه دور دختراش میگرده 

زنش تعریف می‌کرد میگفت عموتون هنوزم بعد ۱۶ ۱۷ سال زندگی بهش زنگ میزنم با ذوق جواب میده با همون ذوق ۱۶ ۱۷ سال زمان نامزدیمون:)بچه هاشون همیشه از خانواده خوبشون میگن 

کاش واقعا مام بچه عموم بودیم 

یا لاقل بچه آدمای خوبی بودیم

این پدر مادر حق ما نبودن:)این زندگی حق ما نبود:)

میتونم خاهرتون رو درک کنم خودم همشو تجربه کردم 

خیلی خود..زنی کردم 

خانوادم هم فهمیدن من ماجرا جمع کردما ولی بازم خیلی بی تفاوت بودن

ی مشاوره هم نمی‌برن منو 

ما نسلی هستیم ک جن..گ. بیماری .تو..روم.نارفاقتی.م.رگ هموطنامون. وو.....

فقد ایکاش بیشتر مراقبمون بودن 

حق ماهم این نبود:)