2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده دیشب💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3152 بازدید | 98 پست

تا جایی که بتونم حواسم هست جلوش حرفی بزنم کاری انجام بدم که بهش خوش بگذره،  پس فردا ازدواج میکنه لااقل دختری رو دق نده 

بخدا حتی دیشب یادش میدادم وقتی خانوم تو ماشین سوار میشه باید باید کولر روشن کنیم حتی اگه خودمون دوست نداریم 

یا احتراما 

یا اولویت خانوما هستن توی غذا خوردن یا هر چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بویی از انسانیت نبرده مردی یا زنی ک بچه بی گناه و فرشتشو میزنه و با رفتاراش کل آینده بچه رو ب تباهی میکشونه

میدونم تا ابد جای تلخ کتکاش نه رو تنت بلکه رو قلبت باقی میمونه

ولی از این ب بعد خودتون منجی خودتون باشین

و تا حد توان واسه خودتون زندگی خوب بسازین

و هوای خواهرتم داشته باش و دلداریش بده

یجور منصرفش کن دیگ اینکارو با خودش نکنه

چون بی گناهه 

آخ بمیرم براتون :))) 🫂❤️‍🩹کاش زودتر از اون جهنم‌ خودتونو نجات بدین.

🫠🫠من همش نقش آدم قویارو در میارم

ولی بخدا له شدم 

بدم له شدم 

له شدم زیر دست خانواده سنگ دلم

له شدم زیر دستای کسی ک ۶ ۷ سال از جوونیم ب پاش ریختم 

له شدم:)

عزیزم نمیدونی مگه بالاخره باید از دستگاهشون استفاده کنن که یه وقت جلو مردم کم نیارن!دستگاه های تولید ...

خجالت بکشید 

اومدید توی تاپیک یه خانم 

هر چی هم میخواید میگید ؟

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

الهی بمیرم برات عزیزم چقدر درد و رنج کردی ای کاش محکم بغلت میکردم

🙂🙂پارسال ک خودکشی کرده بودم

مامانم بالاسرم داد میزد ببرش درمونگاه آمبولانس میاد میبره خدادمیلیون پولش میشه ببر ی سرم بزنه خوب شه😂🙂💔

اخی عزیزم ایشالا بهتر میشه امان از دس این کتکا که هنوز تو ذهنمونه

کاش من ی تصادف کنم حافظه امو از دست بدم 

هرچی سنم بالاتر میره بیشتر میان تو ذهنم

نمیتونم فراموش کنم

درد داره یادآوری تک تک اینا

زندگی منم دقیقاً به همین شکله...منم ۲۱ سالمه.و با این تفاوت که دانشجوام.

البته که کاربرای سایت من رو با عنوان گزارش کار ، میشناسن و به یاد دارن اکثریت.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من خیلی میگم همیشه این مورد مهم هم نکته سوم بوده همیشه که خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین ...

والا مارو مادرمون بدبخت کرد

عشق صابخونه بودن پارش کرده بود 

طلاق گرفته بود رفته بودیم داشتیم کم و بیش زندگیمونو میکردیم

مارو آورد باز خونه این مرد کثیف 

ک مثلا سایه پدرررررررررر بالاسرمون باشه

من خیلی میگم همیشه این مورد مهم هم نکته سوم بوده همیشه که خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین ...

حفظ شدم اینو دیگه

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی