2777
2789
عنوان

کیفیت محصولات شرکت نفیس چطوره⁉️

149 بازدید | 21 پست

لطفا تبلیغ نکنید براش اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه ای داشته ممنون میشم به اشتراک بذارید💗

قیمت محصولاتش نسبتا از جاهای دیگه گرون تره میخواستم بدونم به همون اندازه کیفیت هم داره؟

و اینکه اگه بخواییم محصولی بخریم حتما باید از سایت خودشون و به همراه مشاور باشه؟ خودمون به صورت مستقیم نمیتونیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشغال

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

افتضاح 

کسی دیگه سمت اینکارا و اینجور محصولا نمیره همه آگاه شدن 

نمیدونم چرا دوباره تو‌نینی سایت طرفدار پیدا کرده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من فقط از کرم مرطوب کننده ی پستش راضی بودم

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

من والا مامانمو هرچی گفتم نگیر رفت گرف آبرسانش رو استفاده می‌کردم دیدم دونه های قرمز رو پوستم در میاد، درصورتی ک پوست من خیلی مقاومه، اصلا ب هیچی حساسیت نشون نمیده، یا ضدآفتابش اصلا بدرد نمیخوره، ی چی بود برا جوش گرفته بودم اسمش تو خاطرم نیس،اونم بدرد اشغال می‌خورد، خلاصه ک نخر، میخری هم مارک معتبر بخر 

من والا مامانمو هرچی گفتم نگیر رفت گرف آبرسانش رو استفاده می‌کردم دیدم دونه های قرمز رو پوستم در میا ...

وای چقد بد🥲

ممنونم که تجربتو گفتی💗

همه دوستانم گفتن کیفیتش افتضاحه

پشیمون شدم از خریدش