2777
2789
عنوان

دعوا کردم باهمسرم بخاطر بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی اینقدر زود ساکتو نبند خونه خودت چشه که میخوای بری خونه داداشت

خونه خودم یه ادم نفهم تدشه که واقعا نمیتونم رفتارش رو تحمل کنم..فکر کن برم دکتر هی میگه  تو موندی ساکت همه جلوت میرن.نمیفهمه روی نوبت میرن

بچه ها رو نمیخام ببرم...خیلی تگازش خستم

وا تو که بااین کارت بیشتر به اون دوتا طفل معصوم آسیب میزنی

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

خونه خودم یه ادم نفهم تدشه که واقعا نمیتونم رفتارش رو تحمل کنم..فکر کن برم دکتر هی میگه تو موندی سا ...

بخدا اون شوهرت هرچی بگه بهتر از خونه داداشته 

ببین منم مثل تو زود ساکمو میبندم وقتی میرم خونه بابام زود پشیمون میشم با اینکه خونه پدرمه .تو که میخوای بری خونه داداشت 

عزیزم اون حالش به هم میخوره اون بره چرا شما بری از خونه زندگیت ایشون بره مهریه شما هم بده حرف مفت هم ...

کاش به جای داداش جوونم این میمرد.بخدا عشق داداشم و زن داداشم حیف شد که زودی تموم شد.کاش شوهر من میمرد 

دقیقا پسر منم امسال می‌ره کلاس اول و داداشش ۳ سالشه! ماهم مکافات داریم سر این بچها

من میگم نباید هی به بچه برچسب بزنی.ادم بچه بی عرضه داشته باشه اینقدر پدر حمایت میکنه بچه دانشمند میشه بعد ما بچه خوب رو خراب میکنیم

کاش به جای داداش جوونم این میمرد.بخدا عشق داداشم و زن داداشم حیف شد که زودی تموم شد.کاش شوهر من میمر ...

الان خیلی کار بچگانه ای داری می‌کنی 

به شوهرت هم یاد میدی که اون خونه برای فقط شوهرته که تو داری قهر می‌کنی 

سفت وایسا بگو حالت به هم میخوره راه بازه بفرما بیرون از خونه .باهاش سرسنگین شو و اصلا حرف نزن ولی بالاسر بچه ها و خونه و زندگیت باش و به بچه هات هم ضعیف بودن و شونه خالی کردن رو با رفتارت یاد نده 

الان خیلی کار بچگانه ای داری می‌کنی به شوهرت هم یاد میدی که اون خونه برای فقط شوهرته که تو داری قهر ...

وااای راس میگی چرا به این فکر نکردم.ممنونم ازت ..درست میگی با این کار فرار رو به بچم یاد میدم.حرف هم عصبانیتم رو کم گرد هم راه حل درستیه

وااای راس میگی چرا به این فکر نکردم.ممنونم ازت ..درست میگی با این کار فرار رو به بچم یاد میدم.حرف هم ...

خواهش میکنم عزیزم .ایشالله آروم تر میشی .یکم برای خودت وقت بذار و به خودت رسیدگی کن آروم تر میشی