2777
2789
گلم میشه بگی چی میخونی؟نمیدونم حداقل فک کنم برای بیسم فیلم دیدن بد نباشهیکم که گذشت ولش کنم

پزشکی میخونم پارسال قبول شدم

اگه بیست خیلی ضعیفه که لازمه برای بعضی دروس و بعضی بخش های کتاب کلاس بری یا فیلم آموزشی ببینی اما فقط سعی کن معتاد به دیدن اون فیلم ها نشی 

یعنی فقط فیلم بخش هایی رو ببین از درس که نمیفهمی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشونو بستگی به استادایی که انتخاب کردم داره

از کجا پیدا میکنه ؟ پول مشاور ندارم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

درصدم رو بگم یا چی؟ببین مدل خوندن تو همشون برای من یکسان بودمیخوندم تست میزدم هیچ روش به خصوصی نداشت ...

دمت گرمممممم

من شیمی و ریاضی واسم چالشن

باید با فیلم بخونمشون شاید

دخترم نمی‌دونم می‌شه گفت خوب یا نه.

اتاق عمل.

برای ریاضی پنل داشتم و چنلای تلگرامی رو توصیه نمی‌کنم.

زیست و زمین خودم خوندم.

فیزیک و شیمی با آلاء که رایگان بود.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

دمت گرمممممممن شیمی و ریاضی واسم چالشنباید با فیلم بخونمشون شاید

اره اگه چالش داری بخون

کلا کاری که فکر میکنی درسته رو با اطمینان انجام بده

تازه نهایی هام هست دیگه به نظرم یه نکته مثبته

برای ما اینجوری نبود فقط تاثیر مثبت داشت

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ضعیفم....

اگه ضعیفی عزیزم معلم بگیر چون ویدیو زیاد جالب نیست

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲