2777
2789
همه کلاسا میدیدی؟ بعد تست زیادم میرسیدی ؟ میشه بگی روزی چند ساعت میخوندی و چی قبول شدی.

نه همه رو نمیدیدم حتی مثلا ژنتیک دوازدهم خیلیا میگفتن ما بدون اینکه یکی توضیح بده نمیفهمیم ولی من خودم تابستون خودخوان خوندم 

کلا همه فیلما رو نگاه کردن وقت میگیره جاهایی که واقعا نیاز داری فیلم نگاه کن 

اره تست زیاد میزدم تست خیلی مهمه هم ازمونای زیادی شرکت میکردم هم خودم تست زیاد میزدم

میانگین ۹ یا ۱۰ ساعت 

دندون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه رو نمیدیدم حتی مثلا ژنتیک دوازدهم خیلیا میگفتن ما بدون اینکه یکی توضیح بده نمیفهمیم ولی من خو ...

به به 👏🏻✨️💕

یه نکته ای که هست

من باید خییلی بنویسم تا یاد بگیرم 

زبانو 

خودخوان خوندم با نوشتن زیاد 

بعد ۶ ماه تقریبا مسلط شدم

مشاورم همرو برام میفرسته خودم لازم نیست دنبالشون بگردم

فیلم های ماز؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

گلم مشاور دارم خیلی سرو سامون میده درسامو واسه ریاضی و شیمی چه کنم؟ فیلم ببینم؟

عالیه گلم

ضعیفی یا متوسط رو به بالا؟

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

ریاضی و شیمی چی🥺بزرگترین چالشم شیمیه

درصدم رو بگم یا چی؟

ببین مدل خوندن تو همشون برای من یکسان بود

میخوندم تست میزدم هیچ روش به خصوصی نداشتم واقعا

درصد ریاضیم 96 و شیمیم 64 بود(شایدم شیمی و زیست رو برعکس گفتم)  

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

👏🏻✨️💕 ماشاالله تقریبا از صفر شروع کرده بود؟ نمیدونید روزی چند ساعت میخوند

اره دیگه رشتش ریاضی بود قبلا مهندسی عمران خونده بود بعد چند سال دوباره کنکور داد روزی ۸ ۹ ساعت میخوند دیگه