چه وضعیه آخه تا قرمز میشه قیمتا ملت طلادار میرینن مثل خودم میخواستم تا فردا صبرکنما گفتم ول کن یکم ا ...
چرا تو گرونی خریدی ک بخوای زود بفروشی
طلا رو اگ قیمت بالا میخری باید صبر کنی ن اینک بخری چند ماه بعد بعروشی
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اینا همه به کنار خوبه شما توی صف بودین اونی که داخل دستشویی بود و آبم قطع بود من بود من حالا بگین تف
تف تف تف
همه تف بارون شدن😅😅😅
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چرا تو گرونی خریدی ک بخوای زود بفروشیطلا رو اگ قیمت بالا میخری باید صبر کنی ن اینک بخری چند ماه بعد ...
فکر نمیکردیم اینجوری بشه یه معامله زمین جور شد گفتیم بخریم از اونور زمینو گرون انداختن بهمون از این ور از طلاها ضرر کردیم تازه ماشین فروخته بودیم داده بودیم طلا آخه ببین چقد بدبخت