2777
2789
عنوان

شماهم پریودتون عقب افتاده

203 بازدید | 20 پست

نمیدونم بخاطر استرس جنگ بود یا چی.۱۱ روزه عقب انداختم.روز ۸ بی بی زدم منفی بود.امروزم رفتم آز منتظر جوابم.شماها تو این ماه اوکی بود دوره تون؟؟همش انقباض دارم و ترشحات سفید.حالم دیگه بهم میخوره از بس رفتم دسشویی نیومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فاصله دوره پریودی از ۲۴ تا ۳۵ روزعادیه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اوووف بدترین حالت ممکن برای یک خانم همین حالته... من که این بار ۴ روز زودتر پرپر شدم هیچوقت زودتر نمیشدم... الان سومین روزمه هم حال روح و روانم بده هم جسمی... بدتر هم از دست این نوار بهداشتی مشبک ، که پوست بدنمون سووووووزوند نمیتونم خوب راه برم درد دارم اصلا یه وضعی... 

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
کلا جلوگبری ندارم اما حواسمون هست

من بدبخت هم مثل خودت

اما دو روز بعد پاک شدنم شوهرم رعایت نکرد کامل ببخشید ریخت

الان 22 روز از رابطه میگذره مدام زعفرون میخورم دیشب هم بیبی منفی بود خیلی میترسم 

من بدبخت هم مثل خودتاما دو روز بعد پاک شدنم شوهرم رعایت نکرد کامل ببخشید ریختالان 22 روز از رابطه می ...

وای خیلیییی حس بدیه.به مرز سکته رسیدم دیگه.این دیگه چه لذتیه که دین گذاشته اما انقدر استرس زا هست😪من فعلا شرایط بجه داری ندارم اصلا.کاش خدا متوجه بشه چی میگم

خب الان از ۳۵ روز گذشته که

خب گلم آزمایش بده 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وای خیلیییی حس بدیه.به مرز سکته رسیدم دیگه.این دیگه چه لذتیه که دین گذاشته اما انقدر استرس زا هست😪م ...

ای خدااا تا رو قران متوجه حرف من و این خانم بشووو

خیلی میترسم مدام زعفرون و بیبی میزنم همه میگن الان جواب نمیده باید صبر کنی