2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا کسی هم ازدواج کرده با اون سایته؟

نشنیدم ب خدا ولی حتما ازدواج میکنن دیگ 

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

سلام وقت بخیر

من 4 روز پیش نصب کردم، تجربه بنده است:

شما یک اکانت ساده می سازید که فقط USER و Password هست. بعدش که وارد شدید می تونید تمام "فرم" های دختر و پسر ها رو تماشا کنید. این کلمه "فرم" رو جلو تر توضیح میدم. می تونید به عنوان مهمان هم وارد بشید و تمام فرم ها رو مشاهده کنید، ثبت نام برای مشاهده ضروری نیست.

من می تونم یک فرم بسازم. توی فرم تمام مشخصات فردی من وارده میشه. شماره شناسنامه، کپی شناسنامه و صفحه ازدواج و کارت ملی و ... اما تمام این مشخصات شخصی کاملا مخفی می مونه و فقط سامانه ی آدم و حوا از آن خبر دارند. برای تمامی کاربران ما کاملا ناشناس هستیم. مثلا بنده با این عنوان دیده میشم: 31 ساله، 84 کیلو، کارشناسی. همین. نه عکس و نه اسم.

حالا توی فرم ما مشخصاتی که برای همسر یابی اهمیت داره رو وارد می کنیم، مثل رشته تحصیلی، تحصیلات پدر و مادر و ... میشه من سال ها توی آدم و حوا باشم ولی همسایه یا فامیل اصلا متوجه نشوند. مگر این که کسی بیاد حدود 1000 تا فرم توی شهر شما رو یکی یکی بخونه، بعد از روی سن و قد و وزن و رشته تحصیلی، حدس بزنه که ممکنه من باشم. 

یک سری خوبی های قابل تحسین داره. به هیچ عنوان دختر و پسر با هم مکالمه نمی کنند. مثلا اگر بنده بخوام برای خانمی درخواست ثبت کنم، این شکلی مراحل طی میشه: بده ثبت درخواست می کنم. کارشناس های آدم و حوا بررسی می کنند. بعد به مادر دختر خانم تماس می گیرند و واسطه میشن. اگر با مشخصات من موافقت کردند حالا با مادر من تماس گرفته میشه و صحبت های مادر دختر خانم رو منتقل می کنند. اگر موافق بودند، شماره تلفن مادر ها به همدیگه داده میشه. این از مزاحمت های ادم های مریض جلوگیری می کنه.

نکته مثبت این برنامه این هست که، تقریبا تمام نکات چالشی و مهم رو توی فرم ها وارد می کنیم. مثلا نماز می خونیم؟ سر وقت می خونیم؟ اهل آهنگ گوش دادن هستیم؟ مراسمات و جهیزه رو چطوری دوست داریم برگزار کنیم. شاغل هستیم؟ کجا کار می کنیم؟ روزی چند ساعت، درآمد پسر حدودی چه قدر است؟ چه شهری دوست داریم زندگی کنیم. اهل تماشای ماهواره هستیم؟ شبکه های اجتماعی چطور و ...

برای مثال قسمتی داره که میشه تایپ کرد، "تعریف شما از آدم مذهبی چیست". کسی بود که نوشته بود "حلال و حرام رو رعایت کنیم همین کافیه" و شخص دیگری نوشته بود "کسی که برای امام زمان زندگی می کنه" این دو فرد خیلی با هم فرق دارند. خیلی خوبه که راحت میشه همدیگه رو پیدا کرد.

قسمت دوم هم انتظارات ما از همسر هست. کلا 2 صفحه توی فرم هست، مشخصات ما و مشخصات همسری که انتظار داریم.

یک قسمت هم داره به نام همسانگزینی، به صورت اتوماتیک کسانی که دقیقا فرم مثل ما پر کردند رو پیدا می کنه، با 1 یا 2 مورد اختلاف نظر.

من خیلی نسبت بهش گارد می گرفتم. اما نظرم عوض شده. واقعا کمک می کنه جوانا همدیگر رو بهتر پیدا کنند. مادرم چند وقت هست زنگ می زنه و درخواست می کنه از آشنایان که دختر معرفی کنند، 4 مورد معرفی کردند. من مطمئن هستم بیشتر از 4 تا دختر خانم خوب توی شهر ما زندگی می کنند. این برنامه واقعا کمک می کنه.