2777
2789

اره میتونی بدی

ولی بابت مقدار مصرف از یه دکتر بپرس

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره تا۲سالگی از ۲سالگی تا۱۲سالگی هر دوماه یبار یه قرص پنجاه هزار ویتامین dبهش بده.

من به هر دو بچه هام دارم میدم خداروشکر کمبود ویتامینdندارن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
۱٠٠٠هم میتونم بهش بدم روزانه؟

۱۰۰۰نمیدونم حس میکنم زیاد باشه باز از دکتر بپرس

یه ۵۰۰۰۰۰هر دوماه یبار خیلی راحتتره تا هر روز بچه قرص بخوره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چ دوزی بدم

اینو تو سایتی خونده بودم ب نظرم از پزشک خانواده ای چیزی بپرسی خبلی بهتره

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

چ دوزی بدم

واح کپی کردم نیومد 

گفته بود یه پرل پنجاهزار  دو ماهی  مصرف بشه ! یه دکتری گفته بود ولی خو کلا کم بده بهش ب جاش بیشتر چیایی که ویتامین دارن بده بهش یا هم مولتی ویتامین بگیر که ترکیبی از چندین ویتامینه این بهتره

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)