2777
2789

سلام خانما خوبید انشالله 

اول بگم لطفا نیاید بگید تایپیک دروغه و فلان چون اگر دروغ باشه آخه چی به من میرسه 

خانما ما ۲ هفته پیش که هنوز اوضاع خراب بود داشتیم میرفتیم دماوند تهران هستیم خودمون بعد کولر ماشین ما خراب بود منم بچم گرمایی هلاک داشت میشد خواهرشوهرم و شوهرش گفتن بدید بچه رو ما بیاریم تا یه جایی منم گفتم باشه خلاصه رفتن از ما جلوتر بودن اونا و خب متاسفانه کنار اتوبان امام علی یک مرکزی هست که نمیخوام نام ببرم ولی دوشنبه دوهفته پیش رژیم صهیونیستی به اونجا حمله کرد خلاصه اش کنم ماشین از دست شوهرش خارج میشه میخورن به گادریل ولی چون خواهرشوهر من خودش رو حفاظ بچه کرده بود بچه خداروشکر چیزیش نشد بعدتر ما فهمیدیم خواهرشوهر باردار بوده خودش فقط خبر داشت حتی به همسرش هم نگفته بود اون روز از شدت ترس بود یا هر چی بچه سقط شد دکتر میگفت ضربه وارد شده به شکمش و پهلوش حالا من دارم دائم خودخوری میکنم که اگر بچه من دستش نبود الان بچه اش سالم بود خیلی عذاب وجدان دارم به خودش که گفتم میخنده و میگه اصلا این حرفا رو نزن ولی من نمیتونم به نظرتون چطور جبران کنم این محبت بزرگش رو ؟؟ ببخشید خیلی زیاد شد اگر دیر جواب دادم پیشاپیش عذرمیخوام بچم کوچیکه اذیت میکنه 

چقدر شمامهربونی از آدمایی که عذاب وجدان دارن به شدت دوسشون دارم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

چه اتفاق تلخی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کادو باارزش براش بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم 

شما که کاری نکردی 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

خدا ان‌شاءالله یه بچه سالم بهش بده💜

برادرزاده که از خوده،من 2بار بچه‌ی همسایه رو نجات دادم، 1بارم بچه همکارم توی مدرسه،هر3هم داشتن خفه میشدن طفلی‌ها

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خدا ان‌شاءالله یه بچه سالم بهش بده💜برادرزاده که از خوده،من 2بار بچه‌ی همسایه رو نجات دادم، 1بارم بچ ...

وای عزیزم خدا خیرت بده من مو به تنم هنوزم سیخ میشه وقتی به اون اتفاق فکر میکنم خدا بچم رو خیلی دوست داشت واقعا ماشین شد یک ورق آهن فقط