تازه دوروزه باهم حرف میزنیم بعد دیشب رفته بودیم هیئت که منو برای اولین بار از نزدیک دید بعد از دیروز دیگه خبری ازش نشد منم پیام ندادم که فکر نکنه اویزونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن همیشه همه چیز رو بپذیری،من یه روز تو شرایط تو بودم از یکی خوشم اومد عکسمو دیده بود ولی وقتی تصویری گرفتیم به هر دلیلی خوشش نیومد و کلا منو بلاک کرد😂اوکی! منم ناراحت شدم کلی دلم شکست ینی من انقد بد بودم ؟ نه فقط اون خوشش نیومد شاید هزاران نفر دیگه باشن که خوششون بیاد
سعی کن همیشه همه چیز رو بپذیری،من یه روز تو شرایط تو بودم از یکی خوشم اومد عکسمو دیده بود ولی وقتی ت ...
چقد فکرت خوبه
من ۲ماهه تن ب دیت رفتن ندادم🤣
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!