2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم کابینت رو دوست ندارم گفت من دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 357 پست
اخه عزیزم اون موقع که بهش پیشنهاد عوض کردن وسایل آشپزخونه و کابینت رو تو آذر ماه دادم گفت یسری وسایل ...

مثلا شما باخودت فکرکردی الان این کابینت رو بزنم دوسال بعد که وسایل جدید خرید کابینت ها رو عوض میکنیم؟ 

یا خیلی همسرت ثروتمنده یا شما سرت تو قیمت ها نیست

حق با همسرته تو این اوضاع سخت همه عروسا دعوا دارنبا مادرشوهر زندگی نکنن اونوقت بعد چندماه میخای کابینت ۱۰۰ به بالارو عوض کنی؟همسر منم خونه مجردی داشت کابینتاشم خیلی مالی نیست الانم ۹ ساله ازدواج کردیم تازه امسال عوض کردم  این رورای خوبو به خاطر تیر و تخته تار نکن بعدها انقدر دغدغه دارین ک مبگی چرا اون روزارو خراب کردم تازه عروسی بچه ک نیستی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه موضوعیه که خجالت اور باشه؟؟؟ واییی اصن درک نمیکنم که چقدر به حرف بقیه اهمیت میدیرابطه ی خودت و ش ...

خب اصلا هیچکسم نیاد 

من خودمم حس بهتری میگیرم از خونم که وسیله هام جور باشن باهم 

آره اشتباه کردم به همسرم اینو گفتم نباید میگفتم بقیه میان میبینن

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
نه جهیزیه نمیگرمگفتم که خونه مجردی داشته وسیله و اثاثیه واینا داره ما الان داریم وسایل رو عوض میکنیم ...

پول جهیزیت بده کابینتت عوض کن تازه خیلی کمتر در میاد تا زمانی ک میخواستی جهیزیه بخری

چه شانسی داری !! جهیزیه هم نامزدت آورده

نه جهیزیه نگرفته کامل که 

یسری وسایل رو عوض کردیم

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
خب حالا که وسایل رو خودش گرفته کابینت هم مگه با جهیزیه است مگه؟ چرا انقدر بحث رو بردین سمته جهیزیه م ...

گلی اگه اومدی درد و دل کنی و بفهمی مشکل با کی بوده خب همه ما قطعا میگیم حق با همسرته 

همسرت میتونست همون کابینت اولی هارو هم عوض نکنه ،والا تو این دوره زمونه انقدر به فکر ست کردن وسایل نباشین 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

حق با نامزدت. کابینت گرون‌‌. با این سرعت ک کابینت عوض نمی‌کنند . مردم ده سال یک بار هم کابینت عوض نمیکنند

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

لازمه منم بگم حق با کیه یا متوجه شدی دوست عزیز

اون هزینه تعویض مجدد رو برو یه سفر توپپپپپپ و خاطره ساز

البته اصلا نیازی به تعویض نیست پس هزینه ای هم نباید پرداخت بشه

ولی گفتم اگه پولی مونده وسط اون کاری که پیشنهاد دادم..

نه جهیزیه نمیگرمگفتم که خونه مجردی داشته وسیله و اثاثیه واینا داره ما الان داریم وسایل رو عوض میکنیم ...

شوهر منم خونه مجردی داشت ولی من جهیزیه بردم، با اینکه پدر شوهرم گفت پسرم وسایل کامل داره جهیزیه نمیخواد بیاری 

خب حالا که وسایل رو خودش گرفته کابینت هم مگه با جهیزیه است مگه؟ چرا انقدر بحث رو بردین سمته جهیزیه م ...

اگ خیلی رو مخته و حس بهتر میخای وسیله های جدیدو بده مادر همسرت یا خیریه یا بفروش خودت ب ووسیله بخر ک به کابینت ها بیادهم حست بهتره ام به اون پسر بیچاره فشار نمیاد دلم سوخت براش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید