2777
2789
عنوان

بچه سه ماه و کار😔چیکار کنم آخه خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 50 پست
اگر یه مدت نری سرکار خیلی تاثیر داره تو معیشتتون؟3ماه خیلی خیلی کوچیکه باز 9ماه میشد بذاری پیش پرستا ...

نمی‌دونم بتونم برم سرکار یا ن

کاری گیرم بیاد 

استخدامی ای چیزی بتونم قبول بشم یا ن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا کی اونجایی؟؟کی برمیگردی شهر خودتون؟

معلوم نیست

اولش قرار بود شوهرم رو منتقل کنن

کاراش تقریبا انجام شده بود که شرایط کلا عوض شد

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

متاسفانه بیشترش با مواد شیمیایی ارتباط داره مریض میشه طفلکم😔اگه رییسم قبول کنه برم ی بخش امن تر شای ...

خب حرف بزن باهاش بیین‌چی میگه.ولی خیلی سخته ا

میتونی؟

بعد یه هفته سرویس میشی

خستگی نگهداری از بچه و کار و کار خونه و چ خبره

این همه ب خودت سخت گرفتی 

شرایط زندگی سخته ولی دیگ بچه دار شدی

بچه ات واجب تره عزیزمسه ماهه خیلی کوچیکه شیر میخواد مادر میخواد گناه داره طفل معصوم

قلبم روحم جسمم همش آتیش میگیره وقتی نگاش میکنم 

نمی‌دونم رفاه مالیش مهمتره یا بودن مادرش😭

بمون خونه موقعی که بچه خوابه بخون برای استخدامی تا قبول بشی

ی جور قماره ولی بخاطر بچه ام نهایتا مجبورم😔

خواهر مادر مادر شوهرت کسی نیست دوره ای بیان

هیشکی هیشکی

فقط منو شوهرم و چهار دیواری خونمون

مهد کودک بذارشمن پسرم و مهد میذاشتم و کلا ی مربی مراقب پسرم بودجای مطمعن که دوربین داشته باشه بتونی ...

رفتم پرسیدم قبول نمیکنن

گفتن هم سنش کمه هم ریفلاکس شدید داره باید بعد شیر دهی عمود نگه داشته بشه حتما آروغ گرفته بشه و.... 

معلوم نیستاولش قرار بود شوهرم رو منتقل کننکاراش تقریبا انجام شده بود که شرایط کلا عوض شد

ای بابا 

میگفتم اگه یکی دوماه بود ..یا میکفتی کسی میومد خونت یا بچت رو میبردی میزاشتی مثلا خونه مامانت 

نگران نباش، خدا رو چه دیدی شاید یهویی درست شد برگشتید شهر خودتون

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

میدونم کار گیر آوردن سختهشرایط سختیه

هر لحظه حس میکنم تو قلبم خنجر میزنن