2777
2789
عنوان

بچه سه ماه و کار😔چیکار کنم آخه خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حرف بزن باهاش بیین‌چی میگه.ولی خیلی سخته امیتونی؟بعد یه هفته سرویس میشیخستگی نگهداری از بچه و کار ...

گفتم که 

من برنامه ریزی کرده بودم همه چی رو روال بود تا اینکه یک سری مسائل پیش اومد

از همون اواخر بارداری بود که حتی باعث شد تو بارداری شرایط سختی رو تجربه کنم😔

من حتی وسیله هامم برده بودم شهرمون 😔

خودم منتقل میشدم بچه رو هم بالاخره یا مادرم می‌گرفت یا مادرشوهرم

شوهرمم که سرکارش بود

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اگه‌مادرت میتونه و اعصابش میکشه یه مدتت بزازش شهرستان پیش ماذرت

اعصابش می‌کشه ولی خیلی خیلی دوره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

پرستار نمیتونی بگیری

محل کارم مواد شیمیایی داره 

خونه هم نمیتونم اعتماد کنم چون خیلی کوچیکه

ای بابا میگفتم اگه یکی دوماه بود ..یا میکفتی کسی میومد خونت یا بچت رو میبردی میزاشتی مثلا خونه مامان ...

خواهش میکنم برام دعا کن

بخدا قلبم وجودم داره میسوزه وقتی نگاش میکنم 

الان تو بغلم خوابه😭

درکت میکنم منم شرایط تو رو داشتم فقط من شاغل نبودم و افسردگی شدید پس از زایمان تو شهر غربت گرفتم

خیلی سخته خیلی😔

قطعا حال روحی توهمین الانشم عذاب وجدان داری

داغونم خواهر خیلی خیلی داغون 

اگه بدونی چیا شد چیا کشیدم 

از اواخر بارداری تا امروز 😔

اگه حقوق خوب داری برو بزارش مهد نه که برا حقوق بخور نمیر بچتو آواره نکن

حقوق جالبی نیست ولی خب تکمیل کننده حقوق شوهرمه بالاخره 

گفتم که من برنامه ریزی کرده بودم همه چی رو روال بود تا اینکه یک سری مسائل پیش اومداز همون اواخر بارد ...

مگ همه چی اونجوری ک ما برنامه ریزی میکنیم پیش میره،بعد چطور میخواستی بری شهرتون ولی کار این شهر باشه؟

مگ چقدر فاصله اس

از خانواده خیلی دوری؟کسی نیست بیاد یه مدت کمکت بمونه؟تو این اقتصاد داغون واقعا ول کردن کار هم نشدنیه ...

خیلی خیلی دورم...

دقیقا مشکل همینه 

ی شیشه شیر 1میلیون لباس تیکه ای حداقل300

نمیگم نمیدونستم،میدونستم برنامه ریزی کرده بودم ولی وقتی بهم ریخت چی کنم 😔

مگ همه چی اونجوری ک ما برنامه ریزی میکنیم پیش میره،بعد چطور میخواستی بری شهرتون ولی کار این شهر باشه ...

من انتقالی گرفته بودم فقط منتظر همسرم بودم که بیاد...

خواهش میکنم برام دعا کنبخدا قلبم وجودم داره میسوزه وقتی نگاش میکنم الان تو بغلم خوابه😭

حتما عزیزم 🌹

انشالله خدا کمکت کنه 🤲

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima