2777
2789

منو شوهرم تو شهری زندگی میکنیم که هیچ کسی رو نداریم

شرایط کاری شوهرم مجبورمون می‌کنه فعلا بمونیم

خودم سرکاری هستم ک فقط سه ماه مرخصی زایمان دارم و اگه بعد سه ماه نرم سرکار،کارمو از دست میدم باید بشینم خونه بلکه استخدامی ای چیزی قبول بشم،بچمم خیلی کوچیکه دلم نمیاد تنه‌اش بذارم یا پیش کی بذارمش؟کسی رو هم نمی‌شناسم 

چیکار کنم؟ینی واقعا کارمو ول کنم؟

نگید قبلش فک میکردی

چون قبلش شرایط این نبود 

قرار بود بریم شهرمون😔

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر بچه مجبوری خبهیچی واجب تر از نوزادت نیس عزیزم

شرایط مالیمون خیلی سخت میشه و طبعا بچمم تحت تأثیر قرار میگیره 

دارم دیونه میشم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ات واجب تره عزیزم

سه ماهه خیلی کوچیکه شیر میخواد مادر میخواد گناه داره طفل معصوم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بمون خونه موقعی که بچه خوابه بخون برای استخدامی تا قبول بشی 

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

نمیتونی بچه رو ببری سرکار یک نفر هم بگیری موااظبش باشه مثلا نمازخانه ای جایی نداره محل کارت؟

متاسفانه بیشترش با مواد شیمیایی ارتباط داره مریض میشه طفلکم😔

اگه رییسم قبول کنه برم ی بخش امن تر شاید این بشه 

تنها امیدم همین کاره

ولی اگه رییسم قبول نکنه چیکار کنم😔

دیگ یا کار یا بچهبچت خیلی کوچیکه اصلا ب مهد ام اطمینانی نیس تازه اگر از اون‌مهد خا تو شهرتون باشه ک ...

دقیقا خیلی کوچیکه طفلکم 

وقتی نگاش میکنم قلبم آتیش میگیره 

برنامه ریزی کرده بودم که تو شرایط خوبی باشه ولی چی کنم ک مملکت ما برنامه ای نداره