2777
2789
عنوان

بنظرتون من به خواهرشوهرم بدگفتم

434 بازدید | 32 پست

یکی از وسیله های جهاز من خراب شد همون بار اول که استفاده کردم، یروز کادرشوهرم ازم پرسید فلان وسیلت درست نشد؟گفتم نه،گفت چرا مگه دست دوم بوده؟خلاصه منم باشوهرم دعوا کردم چرا ب مامانش گفته اصلا گذشت وتا دیشب باهم رفتیم اون وسیله رو خریدیم وخب من بیشتر پولشو دادم.برگشتنی به خونه خاله همسرم در واحد مادرشوهرم رو باز کرد بیاد بیرون خواهرشوهرم وسیله رو دید تو‌دستم گفت عه اون درست نشد رفتین نو خریدین؟

منم اومدم واحدخودمون بهش پیام دادم گفتم لطف کن این مسائل رو جلو کسی بازگو نکن گفت خالمه غریبه که نیست

گفتم هرکی میخواد باشه چرا باید بدونع جهاز من خراب شده که بعد بره حرف بزنه

چون خودم شنیدم مامانش داشت میگفت اره عروس فلانی چرخ گوشت هم نداشته پس چی داشته حتا اینو هم گفتم بهش وخواهرشوهرم ناراحت شد.الان مادرشوهرم استوری گذاشته که حسادت وبدجنسی تا کی؟؟😑

بنظرتون کار من اشتباه بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بد نگفتی کلا هیچ اطلاعاتی بهشون نده تونستی به شوهرتم هیچ اطلاعاتی نده اگه گفت چرا نگفتی بگو نمیخواستم غریبه ها هم با خبر بشن بهت نگفتم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر من نباید بهش پیام میدادی.بزار هرچی میگن پشت سرت بگن،ضعف و حساسیت نشون بدی بدتر میکنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خیلی حساسی من کل جهازمو عوض کردم به کسی ربطی نداره اصلا جرات نمیکنن بگن تا یه چیزی میگن میگم دلم خاست عوض کنم . 

بعد تامن عوض میکنم. سریع همشون میرن عوض میکنن همون وسیلشونو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن بد گفتی اتفاقا اینجوری انگار واقعا حرف مادر شوهرت درست بوده و تو ترسیدی باید پیام می دادی ک و نیاز ندارم ب کسی توضیح بدم اما آنقدر پیگیری شما راجع ب وسایل من خیلی مسخره اش و این موضوعات ب خودم ربط داره جلوی خودشم می گفتی چرا اونم درست میشد دلم خواست یکی دیگه بخرم

چون خودم شنیدم مامانش داشت میگفت اره عروس فلانی چرخ گوشت هم نداشته پس چی داشته حتا اینو هم گفتم بهش ...

ن عزیزم کار شما خیلیم درست بوده خانواده شوهرت ی مشت گاون 

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

خیلی حساسی من کل جهازمو عوض کردم به کسی ربطی نداره اصلا جرات نمیکنن بگن تا یه چیزی میگن میگم دلم خاس ...

ازبس میشینن درباره جهاز بقیه نظر میدن وعیب میذارن دیگه اصلا مغزم کشش نداره بخوان یچی بگن