2777
2789

رفته بودم شهدا رفتم اون قسمتی که شهدای جدید رو تشییع کرده بودن خیلی شلوغ بود بین اون شهدا مادر یکیشون بود که تنها نشسته بود بالاسر پسرش و زار میزد وقتی خوب گریه کرد 

بلند شد هی سرش گیج میرفت دور خودش میچرخید 

رفتم گفتم خانم کمکی نیاز دارید 

گفت موبایل میخام زنگ بزنم شوهرم

گفتم باشهید نسبت دارید گفت پسرم بود گفتم نظامی بود گفت اره و مثل ابر بهار اشک میریخت گفت پسرم خیلی خوب بود از همه نظر بی همتا بود و...

بهش گفتم ما به شهدا مدیونیم لیاقتشو داشتن که شهید شدن

برای مردم ومملکت زحمت کشیدن خداصبرتون بده

پسرشم جوون وخوشگل به من گفت تو از قبل پسرمو میشناختی گفتم نه خداحافظی کرد و رفت 💔💔دلم گرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم

چقد سختهههه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من خانواده یکی از نوجوونا که شهیدرو میشناختم بندگان خدا نابود شدن مخصوصا اینکه چیزی از بچشون پیدا نشد بیشتر ازین نمیتونم توضیح بدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خیلی سخته ما بعد چند روز به روال عادی زندگی برگشتیم ولی خانواده شهدا تازه غم و دلتنگیشون شروع میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

دل منم گرفت خیلی سخته واییی جوون های پسرعمویی زن داداشم شهید شده فهمیدیم اصلا حالم بد شد بهشون صبر بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم