2777
2789
عنوان

دیشب مادر یکی از اینایی که تو 12روز شهید شددیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 51 پست
واقعا نمیدونی چرا ناراحت شدن ؟یکم تاریخچه کثافت کاری های اسرائیل رو مطالعه کنید ببینید همیشه بعد آتش ...

اره واقعا آخه مگه این جنایتکارا به کدوم آتش بس پایبند موندن که این دومیش باشه،از هر آتش بسی برای تجدید قوای نظامی استفاده کردن تا دوباره شروع کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمون باشه این روزهارو

و حداقل کاری که میتونیم بکنیم یه وقت به خانواده هاشون بی احترامی نکنیم دلشونو نشکنیم

عین خانواده های شهدای ۸سال دفاع مقدس رفتار نکنیم🥺

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مطالعات شما جوانای ما روبرنمیگردونه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه 

ایشالله که عمر طولانی داشته باشی و ببینی و برای کسایی که نظرشون مثل خودتونه تعریف کنی که اسرائیل هر بار اتش بس کرد بعدش پرقدرت تر جنایاتش رو ادامه داد 

مطالعات شما جوانای ما روبرنمیگردونه

مطالعه نداری چون نمیدونی تو ول کنی اون کلا نمیکنه؟ الان ب غزه ی دوماه آتش بس داد دوباره آمد پر قدرت الانم دوباره داره تکرار میکنه اگه آتش بس نمی شد قطعا بازم کشته میدادیم اما دیگه همه چی تموم میشد نسلهای بعدی آرامش داشتن نکه الان باعث شد این جنگ وحشتناکتر بشه

هر کی هست یعنی چی؟ چرا دو پهلو حرف میزنید؟ مگه مقصرش غیر از اسراییل و امریکاست؟ نکنه فکر کردی ایران ...

اهمیت نده 

کسی که جریت نداره حتی مستقیم حرفشو بزنه یعنی خودشم میدونه بزدله 

مرگ بر وطن فروش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ما همه این مدت با تک تک تشییع این بچه ها اشک ریختیم و عزاداری کردیم بچه های وطن مابودن از هر قشری از ...

باز خوبه همونم مونده فامیل ما هیچی ازش برنگشت مامانش بنده خدا دیوونه شده به خاطر اینکه دلش راضی بشه پسرش دیگه نیس دیروز یه مراسم نمادین گرفتن گفتن جنازه پسرت پیدا شده هرچی گفت بزارین قبل خاک کردن ببینمش نذاشتن

یه عروسک رو دفن کرده بودن 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

باز خوبه همونم مونده فامیل ما هیچی ازش برنگشت مامانش بنده خدا دیوونه شده به خاطر اینکه دلش راضی بشه ...

الهی بمیرم😭 خدایا بهشون صبر بده

اهمیت نده کسی که جریت نداره حتی مستقیم حرفشو بزنه یعنی خودشم میدونه بزدله مرگ بر وطن فروش

حق

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

مطالعه نداری چون نمیدونی تو ول کنی اون کلا نمیکنه؟ الان ب غزه ی دوماه آتش بس داد دوباره آمد پر قدرت ...

برا ما چقده این آتش بس؟ 

من ی سوال دادم لطفا قورتم ندین 

ما هزار نفر کشته دادیم اونا۲۴نفر چطور ما برنده ایم این وسط؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه ایشالله که عمر طولانی داشته باشی و ببینی و برای کسایی که نظرشون مثل خودتو ...

ولی اونی که چهل سال میگفت جنگ‌جنگ من و شما نبودیم 

تصور میکردیم دست پر میخواد بجنگه یه روزه ویرانش کنه اما چیزی که دیدیم خارج از انتظارمون بود 

دیدیم اونایی ک میخواستن از ما مراقبت کنن و پشتمون بهشون گرم بود قبل از ما کشته شدن