2777
2789

من میدونم نمره هامو خراب کردم امسال خیلی کم کاری کردم سال دومی هم بود پشت کنکور بودم. کل بدنم داره میلرزه . جواب خانوادمو چی بدم  همین الانشم حس اضافی بودن بهم دست میده دستام داره میلرزه . خیلی دلم میخواست یه سال دیگه بمونم پشت کنکورنمیفهمم چه بلایی داره سرم میاد سرزنشم نکنین لطفا

چجوری خانوادمو راضی کنم که بهم اعتماد کنن دوباره؟؟  کاش یه راهیی برام باز بشه بتونم به چیزی که میخوام برسم هرسال پراز تحقیر و مقایسه کردن من بود 

خدایا اگه قراره بازم همه اتفاقا برام تکرار بشه ایندفعه تمومش کن خواهش میکنم دیگه صبرم لبریز شده. من هییییچچچچ انگیزه ای نداشتم به زور مینشستم سر کتابا انقددد که روحیمو گرفتن ازم

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا خودت به شخص خودت اعتماد و ایمان نداشته باشی و منتظر نظر دیگران باشی همینه حالا صد سال پشت کنکور بمونی بازم همینه 

یکی از دلایلی که پسرا اکثرا با اینکه بیخیالن نتیجه بهتری میگیرن اینه اعتماد بنفسشون بالاست و این حقیقت که میدونن یکسال بیشتر نمیتونن بمونن پشت کنکور بمونن هم بهشون فشار وارد میکنه

از همین الان بشین برای سال بعد بخون با قدرت و اعتماد به نفس 

تا وقتی مطمئن نشدی ک سال دیگه هم مثل امسال نمیخونی و میگی روحیه نداشتم و...به هیچ وجه پشت نمون عمرت ...

تاپیک قبلیمو بخون میفهمی چرا اینو گفتم عزیزم

تا خودت به شخص خودت اعتماد و ایمان نداشته باشی و منتظر نظر دیگران باشی همینه حالا صد سال پشت کنکور ب ...

خانوادم نمیزارن تاپیک قبلیمو بخون

خانوادم نمیزارن تاپیک قبلیمو بخون

ببین واقعا بهت حق میدم بابای منم یک آدم وحشتناکی بود که منت هر چیزی رو میزاشت میگشت تو کتاب تستام تست خالی پیدا کنه دعوا به راه بندازه چندین بار اشکمو در اورد ولی من یک شانسی اوردم داداشام بود اون هوامو داشت جواب بابامو میداد هر حالتی حمایت میکرد واقعا تا آخر زندگیم مدیونشم امیدوارم یکی هم پیدا شه ازت حمایت کنه این شرایط خیلی سخته

ببین واقعا بهت حق میدم بابای منم یک آدم وحشتناکی بود که منت هر چیزی رو میزاشت میگشت تو کتاب تستام تس ...

من گیر ادم اشتباهی هم افتاده بودم یعنی هرچی میکشم از خانوادمه دیگه خسته شدم