2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل و لباس ها تو خونه به طور عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 177 پست
شآید کسی بچه هاتونو گول میزنه

نه بالا دخترم خودش متعجبه که چرا اینجور گم میشن 

منهیلی مرتبم بخدا میدونم چیو کجا میذارم مدارم در حال مرتب کردنم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار شوهرت نیس؟؟

نه بابا مگه دیوونس بیچاره صب میره شب میاد

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
تجربه مشابه تو فامیل داشتیم،همسایه بود

ما هم یه آشنایی داشتیم با دوس پسرش میرفت هر جا مثلا خونه پسره خونه دایی پسره هر جا یه چیزی میدزدید اصلا هم مشکل مالی نداشت عادتش بود اونم گوشت لباس لوازم آرایش 

اون زمانم مثل الان نبود که هر کی یه جا مجردی ثابت داشته باشه هر بار میرفتن یجا یادمه یبار کلاه بچگونه دزدیده بود اون موقع من بچه بودم گفتم آخه این به چه دردت میخوره گفت خونشون چیز دیگه نبوده آخرم میرفت ضد آفتاب منم دزدیده بود ۱۴ سالم بود 🤣🤣🤣

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میخوای بگی کارجنه؟

اخه همچین چیزی تداشتیم تا امسال بخدا

اسی کار شوهرت نیست؟؟؟

نه عزیزم اونم داره دیوونه میشه تازه لباسا رو بهش نگفتم دیگه 

ترس نداره که مهربونن🤣

وای این چه مهربونیه که دارم دیوونه میشم

ینی شوهرش دیوانه س؟گوشتارو به کی میده لبای زیرو به کی میده

ن دیوانه چرا مرد همسایمون میبرد برا خانواده ش از زن و زندگیش میزد برا خانواده ش 

حتی لباس خانمش میدید جدید خریده قشنگه میزاشت تو نایلون میبرد برا خواهرش ک مجرده

زن همسایمون بارها گریه کرده بود از دستش 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب اگه پیدا نمیشه ینی کار انسانه فکرت سمت جن نره 

چون خودم چندبار دیدم وسایلم گم میشدن بعد که همه جارو زیرو رو میکردم یهو بعد چند روز میدیدم وسط اتاق افتاده همون وسیله این میشه گفت کار از ما بهترونه ولی اینکه وسایلت پیدا نمیشن ینی کسی میاد خونت 

یه دوربین بزار تو خونت