2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل و لباس ها تو خونه به طور عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 177 پست
چهار نفریم بچه هام کوچیکن همچین کاری نمیکنن

شآید کسی بچه هاتونو گول میزنه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کار مهموناست الان متوجه نبود لباسا شدی

ببین اصلا لباسا گم شد هیچکس خونمون نیومده بود واقعا اینو دیگه نطمئنم 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
کسی میاد شاید خونتون چون گم شدن چند کیلو گوشت یا لباس نو کار یه آدم دزده

دقيقا اکثرا هم کار کسی هست که حتی فکرشم نمیکنی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تجربه مشابه تو فامیل داشتیم،همسایه بود

نه بابا سه ساله اینجاییم با همسایه ارتباطی نداریم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

از همه محتمل تر اینکه داخل خونتونه وسایل خوب نگشتین.

با فرض وجود دزد، با توجه به گم شدن لباس زیرتون احتمالا طرف خانوم یا دختره 

یا یکی از آشناهاتونه که بهش اعتماد دارین و میاد و میبره 

یا وقتی نیستین یکی از اعضای خانواده مهمونش یه دختر یا خانومه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه بابا سه ساله اینجاییم با همسایه ارتباطی نداریم

اسی کار شوهرت نیست؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅