2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل و لباس ها تو خونه به طور عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 177 پست

حتما وسایل امنیتی تو خونه کار بزارین ترجیحا در معرض دید نباشه که بفهمین کار کیی بوده

قفل درب های خونه رو عوض کنین تا اگه کسی احتمالا کلید داشته باشه دیگه نتونه ورود کنه

اگر پنجره هاتون حفاظ نداره بزارید یا حداقل پنجره رو قفل کنید تا با دست از بیرون نتونه کسی بازش کنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه دوربین کار بزارید به هیچ کس نگید 

ما خیلی سال قبل بخاطر یه سری مسائل ۶ماه خونه مادربزرگم زندگی کردیم خونشون ۲طبقه بود ما طبقه بالا بودیم لباس و وسایل شخصیمون گم میشد کسی هم خونشون رفت و آمد نمیکرد یه بار مچ پدربزرگمو گرفتیم که وسایلمونو میریخت کیسه زباله میبرد سطل آشغال خیابون مینداخت 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما وسایل امنیتی تو خونه کار بزارین ترجیحا در معرض دید نباشه که بفهمین کار کیی بودهقفل درب های خونه ...

مرسی گلم اتفاقا همون موقع قفلای در رو عوض کردیم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
یه دوربین کار بزارید به هیچ کس نگید ما خیلی سال قبل بخاطر یه سری مسائل ۶ماه خونه مادربزرگم زندگی کرد ...

ای بابا خدا شفاشون بده چی بگم اخه 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
بهتره دوربین بذاری . 🤷‍♀️🤷‍♀️اما من مادر شوهرم داره کلیدمو .میرم بیرون میام میفهمم اومده فضولی الب ...

اصلا کلیدمون رو دست هیچکس ندادیم اگه کسی هم میومد دزدی خب چیزای دیگه برمیداشت

گوشت اون زیر داخل فریزر چطوری میدید

یا حلقه هولاهوپ میخوان چیکار 

من آبجیم این اتفاق براش افتاده بود جایی که مستأجر بودن برادر صاحب خونه هم مستأجر بوده زن داداشه میوم ...

عجبببب چه ادمایی پیدا میشنا 

اصلا کلیدمون رو دست هیچکس ندادیم اگه کسی هم میومد دزدی خب چیزای دیگه برمیداشتگوشت اون زیر داخل فریزر ...

دختره خوب شوهر منم نگفته مادرش کلید داره . من خودم فهمیدم 

ولی در کل یبار دوربین بذار . آدمم نباشه جنه دیگه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

دختره خوب شوهر منم نگفته مادرش کلید داره . من خودم فهمیدم ولی در کل یبار دوربین بذار . آدمم نباشه جن ...

اره حتما همبن کارو میکنم 

روح و روانم درگیر شده

نه به خاطر وسیله ها واسه اینه چه بلایی سرشون اومده 

اره حتما همبن کارو میکنم روح و روانم درگیر شدهنه به خاطر وسیله ها واسه اینه چه بلایی سرشون اومده

ببین دوست من میگفت وسیله هاش میبرن اجنه 

میگفت مادرم باور نمیکرد .واس ثابت کردنش  یه لباسی رو گذاشتم رو تخت در بستیم بعد اومدیم جفتمون تو هال نشستیم 

بعد یک ساعت رفتن دیدن لباسه نیست 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

عزیزم من قصد تهمت ندارم. ولی تجربه شخصی خودمو میگم. 

من یه ازدواج ناموفق دارم. توی اون ازدواج، یه روز النگوهامو از دستم درآوردم و داخل کمد گذاشتم. یکی دو روز بعد که میخواستم دستم کنم، دیدم نیست. همه ی خونه رو گشتم، همسر سابقم همه ی خونه و لوازم رو گشت. نبود که نبود. 

یه دختر همسایه داشتیم تقریبا دوازده ساله بود ، به هوای پسرم هر چند روز یه بار خونمون میومد.‌ همسر سابقم گفت احتمالا کار اونه. چون غیر از سارا کسی خونه ی ما نمیاد . خلاصه من به سارا گفتم و تهدید کردم که به پدر و مادرش میگم. اونم گفت که پیش منه و برات میارم. 

یکی دو روز صبر کردم بعد فهمیدم کار همسر سابقم بوده و النگو ها رو از لج من برداشته.

خلاصه  خیلی روزهای بدی بود. من از سارا حلالیت طلبیدم ، بردمش بازار به انتخاب خودش براش کادو گرفتم. نزدیک ۱۶ ، ۱۷ سال از اون روزها میگذره، ان شاءالله سارا هر جا هست از ته دل حلالم کرده باشه و بهترینها قسمتش باشه.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.
عزیزم من قصد تهمت ندارم. ولی تجربه شخصی خودمو میگم. من یه ازدواج ناموفق دارم. توی اون ازدواج، یه روز ...

مرسی از نظرت گلم ولی کار همسرم نیست اینو میدونم