2777
2789

سلام دوستان 

یه مدته یه سری وسایل تو خونمون گم شدن به طرز عجیبی حتی وسیله بزرگ که اصلا نمیشه هضمش کرد واقعا

اولین بار یه حلقه هولاهوپ داشتیم به طور عجیبی ناپدید 

شده

دومین بار ششصد تومن دخترم پس اتداز کرد گم شد اصلا هم بیرون نبرده بچم

سومین بار پنج کیلو گوشت تو فریزر غیب شد 

و کل زندگیم بخاطر این مسائل متشنج شده و درگیری و دعوا داریم

چند وقت پیش هم یه ست لباس زیر گرفتم نو نو هنوز نپوشیده بودم با یه شلوار بیرونی کرم رنگ هرسه تا نیستن کل خونه رو هم زیر و رو کردم 

خیلی حالم بده کمکم کنید توروخدا

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

کسی میاد خونت من این تجربه رو دارم به چشم دیدم 

کسی کلید خونتو نداره ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نیومده خونتون؟؟؟

چند نفرین توخونه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه دوربین بزار به هیچکی نگو

حالا تا قبل گم شدن  لباسا مهمون داشتم اما بعدش نه 

کسی خونمون نیومده والا 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
کسی نیومده خونتون؟؟؟چند نفرین توخونه؟؟؟

شاغلی یا خانه دار 

منظورم اینه که اکثر اوقات خونه ای یا بیرونی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

کسی میاد خونت من این تجربه رو دارم به چشم دیدم کسی کلید خونتو نداره ؟

نه بابا همسرم هم قبل گم شدن لباسا مغزی درو عوض کرد

کسی نیومده خونتون؟؟؟چند نفرین توخونه؟؟؟

چهار نفریم بچه هام کوچیکن همچین کاری نمیکنن

حالا تا قبل گم شدن لباسا مهمون داشتم اما بعدش نه کسی خونمون نیومده والا

شاید کار مهموناست الان متوجه نبود لباسا شدی 

خو شاید ب مادرشی چیزی کلید داده .مردا از این شیرین کاریا زیاد میکنن .مادر شوهر منم داره . حتی میدونمم میاد فضولی اما نمیتونم ثابت کنم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه هات چند سالشونه ؟

کسی خونتون میاد ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شاغلی یا خانه دار منظورم اینه که اکثر اوقات خونه ای یا بیرونی؟؟؟

خونه دارم همش خونم بخدا خیلی عجیبه برام نمیدونم چیکار کنم دادم دیوونه نیشم از فکر و خیال