2777
2789

مادرم غصه میخوره نمیدونم بهش بگم مشکل دارم که بچه دار نمیشم حالش بهتر میشه یا نه 

تا الان راستشو گفتم که خودم نمیخوام البته بیشتر غصه خودشو میخوره که مردم چیزی نگن وگرنه من مجرد بودم میگفت بچه نیار بچه خوب نیست حماقته و خودش هم بچه گریه میکرد جیغ میزد اعصاب بچه نداشت مهمون اگه با بچه می امد خونمون مادرم تا فرداش میگفت سرم درد میکنه و غر میزد همیشه میگفت بچه دار شدید بچتونو خونه من نیارید زیاد یا مثلا نگه نمیدارم

به شوهرم هم گفتم هر موقع فکر کردی دوست داری پدر بشی جدا بشیم دوباره ازدواج کن 

ولی ناراحتم که بقیه چپ چپ نگاه میکنند 

اگه واقعا شوهرم یه روز بره باید تنها زندگی کنم و نگرانم 

شب که میشه نگرانی هام یادم میاد وگرنه این تاپیک فایده خاصی نداره درددل بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا بچه نیاری؟ حرف مزدمو ولشچرا حس خوب مادر شدنو از خودت بگیری؟

حس خوبی نداره برام 

اصلا دلم نمیخواد 

به من بپن برو صد تا ادم رو بکش استرس و بدحالی کمتری رو تجربه میکنم تا بگن بچه بیار 

دست خودم نیست اصلا حالم بد میشه فکرشو میکنم 

علت عدم تمایلت به بچه چیه؟

زیاده 

یه سری دلایلش مثل خیلیای دیگه که بچه نمیخوان 

مشکلات دنیا و زندگی، اینکه خودم از به دنیا اومدن راضی نیستم چرا یکی دیگه رو بیارم

دوست ندارم بچه داری کنم حوصله ندارم

اقتصاد و ایرانی بودن و تغییر فرهنگ و خیلی چیزای دیگه