2777
2789

من از خدا یه چیزی میخوام و اونو بهم میده تا مدت ها خجالت میکشم چیزی ازش بخوام 

یه مثلا سعی میکنم چیزای زیادی نخوام چون فک میکنم محدوده دیگه بعد از یه مدتی هیچکدومش براورده نمیشخ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا 

خدا خودش گفته مرا زیاد بخوانید 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

میگه از خدا چیزای زیاد زیاد بخوایید مثلا خونت تک خوابه نگو ۲ خواب بده بگو ۳ خواب یا چهار خواب بده 😁 ( اینجوری خدا محدود میکنه به ۲ خوابه 😁 ،،، یا نگو خدا اینو به خاطر مثلا دعای مادرم داده بگو خدا از فضلش داده ، اینطوری خدا محدودت میکنه به دعای مادر بگو خدا از فضلش همینجوری داده 

ماشین پیکانه نگو خدایا پراید بده بگو پرشیا بده ، پرشیاس نگو ساندرو بده بگو سانتافه بده 😂

نه عزیزم این تفکر شدیدا اشتباه و گناهه

ذات و چیستی و قدرت خدا نامحدود هست و ذهن ما توانایی درک قدرت خدارو نداره شما تا بی نهایت میتونی از خدا درخواست داشته باشی و اجابت این خواسته ها برای خدا کاری نداره اما بستگی به اعمالت داره 

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

اسی تو اینقد خوبی و دلت پاکه برا شاغل شدن منم دعا کن لطفا ک از شرکت بهم زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو 

اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم 

بخدا نمیدونی با چ شرمی تو خونه بابای کارگرم زندگی میکنم .

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅