2777
2789
عنوان

یکی از قشنگترین عشق ها و کاپل ها🫠

849 بازدید | 41 پست

عشق بین سیمین و جلال بود..(سیمین دانشور و جلال آل احمد)

بنظرم این زوج معنی واقعی ازدواج و عشق رو نشون دادن، سیمین بعد از ازدواج بورسیه شد و برای تحصیل به آمریکا رفت و هر روز پیشرفت بیشتری داشت و جلال هر لحظه از دیدن خوشحالی و موفقیت سیمین، خوشحالتر و بی تاب تر میشد..

نامه های عاشقانه ی زیادی بین این دو هست که جزو جذاب ترین عاشقانه های جهانه..

سیمین و جلال نشون دادن که میشه عاشق بود، شاعر بود، تحصیل کرد، پیشرفت کرد و میشه کنار هم برای منافع همدیگه جنگید.

امیدوارم مثل سیمین و جلال ، عاشق باشین و با عشق زندگی رو سپری کنین🤍

🩷💍🩺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی به شاعرا اینجوری نگاه نکنید

جلال هم با اینکه مثل شاملو تصور میشه خیلی عاشق پیشه بوده ولی با این حال به سیمین خیانت کرد

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خیلی قشنگ توصیفشون کردی احسنتولی بنظرم سیمین خودخواهی کرد و اونقدر عاشق نبود

مرسی

منم همینو حس میکنم چون حس جلال عمیق تر بود ولی سیمین هم توی نامه های عاشقانه و حتی توصیف جلال توی کتابها و مقالاتش+ نقش یوسف توی رمان سووشون برگرفته از شخصیت جلال هست، تونست عشقشو خوب ابراز کنه..

🩷💍🩺

خیلی به شاعرا اینجوری نگاه نکنیدجلال هم با اینکه مثل شاملو تصور میشه خیلی عاشق پیشه بوده ولی با این ...

بنظرم الهام گرفتن از عاشقانه های شاعرها و افراد گذشته، خیلی بهتر از الهام گرفتن از روابط امروزیه..

هیچ سند و مدرک معتبری درباره خیانت جلال وجود نداره، اگر هم وجود داشته باشه از سوی سیمین تایید نشده و همیشه سیمین از جلال با احترام یاد کرده.

🩷💍🩺