2777
2789
پس اونایی که با همسر و خانواده همسر شون خوشبختن کدومان؟ البته اصلا تو مجازی چیزی از خودشون بجا نمیزا ...

همونایی هستن که فیلم بازی میکنن جلوی  مردم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی حیف شده واسه ازدواج ؟هزارتا خواستگار داشته ولی خب رد کرده

میگم ک اگر هدفش ازدواج بوده و خب ازدواج نکرده و بنظرم حیف شده دیگه چ بسا  با ازدواج خوشبخترو زندگیش کامل تر میشد

مام یه قامیل داریم ۳۷ سالشه خیلی خوشگله دختره اونم انقدر موردای خوب و الکی رد کرد ک مجرد مونده الان همش میگیم دختر به اون نازی چرا ازدواج نکرد

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

همونایی هستن که فیلم بازی میکنن جلوی مردم .

نه اونایی که فیلم بازی میکنن رو‌ نمیگم اونا رو میگم که واقعا ارومن اصلا نما نما نمیکنن وقتی وارد حو خانوادکیشون میشی از همون حس خوبی که از همشون میگیری مشخصه جو خوبی دارند احترام هم رو دارن کم هست ولی واقعا خوش بحالشون

نه اونایی که فیلم بازی میکنن رو‌ نمیگم اونا رو میگم که واقعا ارومن اصلا نما نما نمیکنن وقتی وارد حو ...

اره خب 

و ادم بی مشکل وجود نداره. اتفاقا میگم اونایی که ارومترن   اونا سختی و .... زیاد کشیدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره خب و ادم بی مشکل وجود نداره. اتفاقا میگم اونایی که ارومترن اونا سختی و .... زیاد کشیدن

اره هیچی مفت و مجانی تو این دنیا بدست نمیاد 

باورت میشه؟ اونایی که مولتی میلیاردرن از بس همه چیز دارند دیوونه میشن هیچی سرگرمشون نمیکنه تا میان رو‌ جون آدما شرط بندی میکنند و با جون آدمای ضعیف تر بازی میکنند