2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نباید بری سر کار

1225 بازدید | 92 پست

من نامزدم و هنوز عروسی نکردم.اینم بگم که دانشجومعلمم یعنی استخدام رسمی دولتم و قبل ازدواجم شاغل بودم. امروز صبح بودم خونه ی مادرشوهرم و امروز سر این قضیه که نوبت لیزرم از بعدازظهر یهو شد صبح( منشی ساعت ۹:۴۵ زنگ زد گفت ۱۰:۴۵ باش مطب) و فقط یک ساعت وقت داشتم که صبحانه بخورم و شیو کنم و آماده بشم و برم، نتونستم ظرفای صبحانه رو جمع کنم و فقط دو سه تا لقمه خوردم و همه چیز رو مجبور شدم بزارم همونجا.

حالا شوهرم بهم میگه چرا امروز خونه بهم ریخته بود؟ پس خونه داری چی میشه و خونه داری خط قرمز منه و اگه بخواد این کارهات به زندگیمون لطمه بزنه من دستت رو میگیرم و از آموزش پرورش میارمت بیرون!

منم بهش گفتم تو که خودت قبل ازدواج میدونستی من شاغلم بیخود کردی باهام ازدواج کردی و حق نداری راجع به شغل من تصمیم بگیری و… .

به نظرتون چیکار کنم؟ حق با منه یا شوهرم؟

(ضمنا میدونم تو این قضیه مادرشوهرم دخیل نیست چون میشناسمش) 

حق با توعه.چون از اول میدونست شاغلی 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با توهه.

شوهرت اگر ملاکش خونه داری بود و اینقدر براش مهم بود موظف بود هموت اول اعلام میکرد و میگفت ننیخوام همسرم شاغل باشه

خیلی زشته ازدواج کنی بعد بدونی طرف استخدامه بعد بگی نباید شاغل باشی

خواه و ناخواه زنی که شاغله یه جاهایی نمیرسونه به خونه و خوته داری برسه و طبیعیه!