2777
2789

فاصله بگیر

اینا فقط درحال ناله کردنو غیبت کردنو غر زدنن 

فکر و ذهن ادمو بهم میزنن فقط انرژی منفی 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من ۲۴ سالمه،  فقط ازشون فاصله می گیرم اصلا هم‌آدم به دور و خجالتی نیستم چون نمی خوام حرف اضافه و چرت و پرت بشنوم مامانم همش می گه این کارت بده ولی من می گم خیلی هم خوبه . 

من دانشجو معلمم تو محیط دانشگاه هم‌اینطوریم با هر کسی صحبت نمی کنم هز کسی هم که کم محلی کنه کم محلی می کنم 

تماممممممممممم

فاصله بگیراینا فقط درحال ناله کردنو غیبت کردنو غر زدنن فکر و ذهن ادمو بهم میزنن فقط انرژی منفی

من خواهرم اینجوریه حس می کنم عمدا پیشم غیبت می کنه چون من بدم میاد و هزاربارم بهش گفتم حالم بد میشه عمدا ادامه میده تا من حالم بد بشه.خودم شهر غریبم کلی مشکل واسه خودم دارم اونهم زنگ میزنه یا میگه  فلانی مرده یا پشت سر فامیلامون حرف میزنه

کمال همنشین رو اصلاا دست کم نگیر... کاری نکنی بعد به مدت چشم باز میکنی میبینی خودتم شدی بکی مثل همونا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ببین من ۲۴ سالمه، فقط ازشون فاصله می گیرم اصلا هم‌آدم به دور و خجالتی نیستم چون نمی خوام حرف اضافه ...

منم اصلا خجالتی نیستم فقط از حرفای اضافی چرت و پرت منفی متنفرم برای همین بهم مسگن خجالتی😕 درحالی که واقعا نیستم اصلا از خرفای چرت متنفرم