2777
2789
عنوان

دیشب کلید خونه رو درب وردی بود

110 بازدید | 7 پست

دیشب کلید خونه روی درب ورودی بود عصر رفتم بیرون دیدم روی در....خونه بغلی درحال ساخت وساز بوده..دیروز کارگرا هم بودن..افغانی هم به نظرم باشن...ممکنه رفته باشن از روی کلید کلید ساخته باشن...تموم کلید های خونه روش بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم سه صبح رفت مسافرت اومده احتیاط کنه در رو از پشت قفل کرده بود روی ما که خواب بودیم من هم دو روز نرفتم بیرون نمی دونستم قفله در رو با کلید خودم باز کردم دیدم کلید شوهرم دو شبانه روز پشت در بوده

شوهرم سه صبح رفت مسافرت اومده احتیاط کنه در رو از پشت قفل کرده بود روی ما که خواب بودیم من هم دو روز ...

قفل ها رو عوض کردین...فردا داریم میرم روستا...نمیدونم عوص کنم...درب پارکینگ و در خونه...که به هم راه دارن

قفل ها رو عوض کردین...فردا داریم میرم روستا...نمیدونم عوص کنم...درب پارکینگ و در خونه...که به هم راه ...

ده سال پیش بود آره توپی درو شوهرم درآورد جدید گذاشت ولی تا من متوجه بشم اونم بیاد یک هفته طول کشید