2777
2789
عنوان

گوشی شوهراتونو نگردید ‼️‼️‼️

5676 بازدید | 179 پست

من دقیقا از زمانی که شوهرم خیانتکار شد یعنی سه سالی میشه همش گوشیشو میگشتم تا دو ماه پیش دیگه نمی‌گردم یه حس خییییلی منفی میگیرم از گوشیش شکل و ریخت گوشیشو میبینم دستو پام میلرزه 

خیلیا اینجا بهم میگفتن وقتی نمی‌تونی طلاق بگیری گوشیشو نگرد تجسس نکن تا حالت خراب نشه اما من گوش نمی‌کردم اما الان خودم ب اون مرحله رسیدم ک تجسس نکنم تو گوشیش دیگه انشالله ب مرحله ای هم برسم ک دیگه برام مهم نباشه خیانت می‌کنه یا نه 

دارم به شماهایی میگم که مثه اوایل من هی گوشی میگردین 

نکنید این کارو جز ناراحتی غصه و شکستن قلب ثمری نداره اما اگه قصد طلاق دارید و اگه با دیدن ی چت هم جدا میشید اشکال نداره بگردید خوبم بگردید تا دلتون سیاه بشه ازش 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب تا کی مث خر سرمون رو بکنیم زیر برف😐😑❌

بنده خدا گفت که تجسس واسه اونی خوبه که میتونه و شرایط جدایی داره وگرنه به غیر از آزار روح و روان و فرسایش چیزی نداره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی میخاین یه زن خانه دار مفتخور باشین گوشی نگردین با خیانت کنار بیاین. چون طلاق بگیرین باید سرکار برین و سختی تنهایی و کار رو بکشید

مثلا تویی که شرایط طلاق نداری نمیتونی جدا بشی وقتی چت های شوهرتو با کسی دیگه ببینی چه سودی برات داره؟ اینم بدون ک مرد خیانتکار درست نمیشه طبق تجربه ام💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بنده خدا گفت که تجسس واسه اونی خوبه که میتونه و شرایط جدایی داره وگرنه به غیر از آزار روح و روان و ف ...

بعله من خودم یبار دیگ چیزی ببینم تا قرون اخر مهریع رو میگیرم تا ببینم اونی ک ب زانو میوفته منم یا این 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

تا وقتی میخاین یه زن خانه دار مفتخور باشین گوشی نگردین با خیانت کنار بیاین. چون طلاق بگیرین باید سرک ...

دمت گرم 

منم میدونی چیه الان خودمو بچم تو رفاهیم طلاق بگیرم منی ک پدرمم تو پر قو بزرگم کرده ی نونوایی تو عمرم نرفتم باید برم منشی اینو اون بشم هزارتا مرد هیزم بهم پیشنهاد بدن 

هرچند الان پدرم طفلی دوسه سالی میشه ورشکست شده خرج بچه های دیگشم به زور میده😔😔😔

تا وقتی میخاین یه زن خانه دار مفتخور باشین گوشی نگردین با خیانت کنار بیاین. چون طلاق بگیرین باید سرک ...

حتی خانم شاغل هم داریم که بنا بر شرایطی نمیتونه طلاق بگیره و باید ادامه بده یه نسخه رو برای میلیون ها آدم متفاوت نمیتونیم بپیچیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بعله من خودم یبار دیگ چیزی ببینم تا قرون اخر مهریع رو میگیرم تا ببینم اونی ک ب زانو میوفته منم یا ای ...

چرا همیشه خدا باید یکی باشه ک تو تاپیک دعوا زا بندازه😑😑برو دوباره بخون متن تاپیکو گفتم اگه شرایط طلاق دارید اگه دلتون طلاق میخواد برید انقد گوشیشو بگردید تا آخرش ی چیزی پیدا کنید ک دلتون سیاه بشه پرتش کنید بره مرتیکه رو

دمت گرم منم میدونی چیه الان خودمو بچم تو رفاهیم طلاق بگیرم منی ک پدرمم تو پر قو بزرگم کرده ی نونوایی ...

ای ول که قبول میکنی. خدایی مفتخور تر از زن خانه دار وجود نداره. الکی میان گوشی میگردن خیانت میبینن خودشونو در بدر میکنن بعدم میرن صیغه یه مرد متاهل میشن

بنده خدا گفت که تجسس واسه اونی خوبه که میتونه و شرایط جدایی داره وگرنه به غیر از آزار روح و روان و ف ...

ولش کن عزیزم همیشه یکی هست تو تاپیکا ک الکی فاز برمیداره ک دعوا راه بندازه

بعله من خودم یبار دیگ چیزی ببینم تا قرون اخر مهریع رو میگیرم تا ببینم اونی ک ب زانو میوفته منم یا ای ...

بهترین کار با مرد خائن 💪

ای ول که قبول میکنی. خدایی مفتخور تر از زن خانه دار وجود نداره. الکی میان گوشی میگردن خیانت میبینن خ ...

اره ازینا زیاد هست تازه بعضیاشونم هستن شاغلن باز آویزون مردای متاهل میشن مثه اون زنی که با شوهرم بود خودش شاغل بود آویزون شوهر حرومزاده من شده بود 

هرچند من حاضرم بمیرم آتیش بگیرم تیکه تیکه بشم هرگززززز صیغه مردی نشم چه برسه به مرد متأهل 

حتی خانم شاغل هم داریم که بنا بر شرایطی نمیتونه طلاق بگیره و باید ادامه بده یه نسخه رو برای میلیون ه ...

خانم شاغل هم طلاق بگیره کارش ده برابر میشه حتی تعمیرات خونه رو باید انجام بده. خونه به سختی اجاره کنه   اجاره خونه بده با صابخونه دهن به دهن بشه. شبم تنهایی و بی کسی روبغل کنه. پس بشینه سرجاش با خیانت کنار بیاد