2777
2789

من یه دختر ۱۷ ساله‌ام که حدود ۵ سالی میشه که چادری بودم و خیلی سرسخت بودم تو این موضوع و هرجا میخواستم برم چادر سر میکردم( البته یه خورده از موهام بیرون بود)

البته بگم که من روستا بزرگ شدم و یه سالی میشه که بخاطر مدرسم رفیتم شهر چون راهم دور بود! 

محرم امسال تصمیم گرفتم مانتویی بشم 

ولی بشششدت استرس دارم چون حرف بقیه بیشتر از نون شب برام واجب تره!

بابام از اولم راضی نبود به چادری شدنم و دیشب خیلی جدی گفت تو این روزگاری که دخترا شال و روسری سرشون نیست تو هنوز دنبال چادر عربی و.. اینایی؟ 

مامانمم گفت میخوای مانتویی بشی مشکلی ندارم! هرجور خودت میخوای

میشه بگید برای دختری که چند سال اصلا از خونه بیرون نمی‌رفته و تو خیییلی مراسمات شرکت نمی‌کرده و چادری بوده بعد بخواد تو محرم مانتویی بشه، زشته؟ 

محرم روستامون هستیم!!

توروخدا نظر بدید مهم نبود برام تاپیک نمیزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه همچین چیزی ببینم اصلا برام مهم نیست و چیزه عجیبیم نیست

مانتو دوست داری مانتو

چادر دوست داری چادر

هرطور که به دلته عزیزم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

چه بابای عجیب و متفاوتی داری 😄

توی اطرافیانم هرچی بابا دیدم به دختراشون اصرار میکردن که چادر سر کنن یا لاقل حجابشون کامل باشه اونوقت بابای تو اینارو بهت میگه !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
چه بابای عجیب و متفاوتی داری 😄توی اطرافیانم هرچی بابا دیدم به دختراشون اصرار میکردن که چادر سر کنن ...

آره جدی همینجوری گفت 

دیشب رفتیم واسه داداشم لباس بخریم 

من قرار نبود از ماشین پیاده بشم چون چادر نداشتم 

اومد درو باز کرد و اینجوری گفت☹️😂

پدر منم اصراری ب چادر نداشت

خب این خیلی بده ها

ک حرف دیگران از نون شب برات واجب تره

شما ی دختر عاقل و امروزی هستی خودت بهتر از دیگران تشخیص میدی چی رو انتخاب کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس