2777
2789

تنها کاری که میتونی بکنی عمل ابدو ...

من بعد سزارین دکتر برام انجام داد ذره ای پوست اضافه نموند 

خواهر م دیابت بارداری داشت دکتر براش انجام نداد! دو ماه بعد از سزارین رفت انجام داد تخت شد

تنها کاری که میتونی بکنی عمل ابدو ...من بعد سزارین دکتر برام انجام داد ذره ای پوست اضافه نموند خواهر ...

عملش چطوره درد داره؟بچه‌هام دوقلون  نمیتونم حتی باشگاه هم برم چه برسه عمل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کاری که میتونی بکنی عمل ابدو ...من بعد سزارین دکتر برام انجام داد ذره ای پوست اضافه نموند خواهر ...

من قبل بارداری شکم نداشتم

یعنی با ورزش نمیره ک ادم مجبور ب عمل نشه؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عملش چطوره درد داره؟بچه‌هام دوقلون نمیتونم حتی باشگاه هم برم چه برسه عمل کنم

نه دیگه همون سزارین چجوریه شکم و باز میکنن؟ همینو یکم بیشتر باز میکنن اضافه هارو برمیدارن همین 

منم نداشتم خیلی خوب بودم اما الان اندامم بد شده رو اعتماد ب نفسم تاثیر داشته

دو قلو خیلی شکم بزرگ میشه

طبیعیه ک بدنت بعد زایمان سختتر برگرده ب قبلش

بعد زایمانت شکمتو میبستی؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من قبل بارداری شکم نداشتمیعنی با ورزش نمیره ک ادم مجبور ب عمل نشه؟

این شکم لامصب هیچ جوره نمیره چون از چاقی و چربی که نیست با ورزش بره ! ضمن کش اومده خب این میفته 😮‍💨 البته من طبیعی بودم خیلی خوب بود بعد زایمان شکم مو بستم راحت برگشت به حالت اول ولی سزارین نه !

دو قلو خیلی شکم بزرگ میشهطبیعیه ک بدنت بعد زایمان سختتر برگرده ب قبلشبعد زایمانت شکمتو میبستی؟

اره بستم به مدت بیست روز..ولی میگفتن چسبندگی میاره دیگ نبستم

دو قلو خیلی شکم بزرگ میشهطبیعیه ک بدنت بعد زایمان سختتر برگرده ب قبلشبعد زایمانت شکمتو میبستی؟

ورزش هم مداوم خوبه یعنی فوری نتیجه نمیده با دو تا بچه حتما باید مادری مادرشوهری پیشت باشه بتونی ادامه بدی