2777
2789

سلام لطفا شرایطمو در نظر بگیرید

من پارسال با این موسسه کلاس داشتم و روی درصد فیزیکم خیلی تاثیر داشت برای امسال ک دوازدهم میرم نمیدونم چیکار کنم چون شهریه مدرسه و رفت و امد وآزمونم زیاد میشه و خانوادم شرایط زیاد خوبی ندارن اگه بگم ثبت نامم میکنن چون سال اخرمه ولی خودم عذاب وجدان دارم بگید جای من بودید ثبت نام میکردید؟

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

از موسسه‌های دیگه قیمت بگیر ببین بقیه چجورین یه مقایسه‌ای بکن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موسسه‌های دیگه قیمت بگیر ببین بقیه چجورین یه مقایسه‌ای بکن

بقیه کمترن

امسال آزمون ماز ثبت نام کردم که کلاسهاشونم برام فعال میشه ولی چون با اون قبلی خیلی نتیجه گرفتم مرددم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
چ موسسه ای هست؟ بگو شاید تو تلگرام بتونم برات پیداکنم

نه تلگرام پیدا نمیشه عزیزم برای همین قیمتش بالاتره نسبت ب بقیه

بقیه کمترنامسال آزمون ماز ثبت نام کردم که کلاسهاشونم برام فعال میشه ولی چون با اون قبلی خیلی نتیجه گ ...

اشتراک الماس گرفتی؟ حتما از همونا استفاده کن خوبن 

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

اسم دبیر و موسسه رو بگو عزیزم

میترسم بگن تبلیغ میکنی🤦‍♀️ اپکس حاتم خانی

بقیه کمترنامسال آزمون ماز ثبت نام کردم که کلاسهاشونم برام فعال میشه ولی چون با اون قبلی خیلی نتیجه گ ...

خب کلاس‌های ماز رو یه مدت ببین حالا که برات فعال میشه بعد ببین اگه ناراضی بودی یه فکر کن دیگه کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اشتراک الماس گرفتی؟ حتما از همونا استفاده کن خوبن

آره ممنونم