2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفقیت بنظرم خودت از روند زندگیت رازی باشی 

با گذشت چندسال به خودت افتخار کنی بابت انتخاب هایی که کردیی موفقیت از مد و ترند دوری کردن بنظرم و ی زندگی سالم داشتن .  

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

منم بهش فکر میکنم اما نتونستم جواب قانع کننده ای برا خودم پیدا کنم 

ولی موفقیت همینه که از خودت راضی باشی به یه درجه ای از آرامش خیال و رضایت چه توی کارای روزمره ات چه توی شغلت برسی. من بعد کنکور به چیزی که خواستم تقریبا رسیدم اما هنوز از خودم رضایت ندارم . فکر کردم موفق شدم اما نمیتونم اسمش رو موفقیت بذارم چون حس میکنم هنوز یه چیزی کمه 

هدف از زندگی هم 

میای، باعث عوض شدن و پیشرفت دنیا یا یک کشور یا ی شهر یا ی شخص میشی بعدش اسمت ماندگاره و ازت به خوبی یاد میشه یا شاید هم بدی، ممکنه چند روز بعد از مرگ کلا فراموش بشی از تاریخ 

در کل آخرش میری پیش خدا 

این مسیر هم بهشتی و جهنمی بودنت رو تعیین میکنه که چطور بنده ای بودی 

منم بهش فکر میکنم اما نتونستم جواب قانع کننده ای برا خودم پیدا کنم ولی موفقیت همینه که از خودت راضی ...

میتونم بپرسم تو کنکور چه رشته ای قبول شدید ؟

منم همین حس رو دارم 

یادم و فکر میکردم مهاجرت کردن موفقیته 

یه مدت درس خوندن تو شريف 

ولی  الان واقعا نمیدونم 

حتی حس میکنم که خودمو گم کردم دیگه خودم رو نمیشناسم 

میتونم بپرسم تو کنکور چه رشته ای قبول شدید ؟منم همین حس رو دارم یادم و فکر میکردم مهاجرت کردن موفقیت ...

من روان شناسی دوست داشتم و قبول شدم 

ولی الان دقیقا عین چیزی که میگی یه حس سردرگمی و پوچی دارم گفتم برم جلو درست تر میشه اما الان همش گیر اینم که در آینده چه کنم و چی قراره بشه ، در کل راضی نیستم الان. میگن آدم به یه چیزی که میرسه باز بیشتر میخواد ، باز آرزو های بزرگتر میان. واقعا هم همینه کمال گرا هم هستم فکر کنم با این اوضاع هیچوقت اون حس موفقیت رو تجربه نمیکنم😂