2777
2789

نمیدونم حرفش درسته یا ن

اعتقادش اینه که قبل گرفتن لیسانس چون مدرک تحصیلی پایین تری داری و سنت هم کمتره ، هر شغل پاره وقتی بری با حقوق کم ازت بیگاری میکشن

به جاش 4 سال درست رو بخون مدرک بگیر در کنارش مهارت یاد بگیر بعد برو سرکار تمام وقت

به نظرم حرفش منطقی میاد ولی از طرفی وقتی میبینم بعضی از هم سن و سالام حتی کوچک تر از من دارن کار میکنن حس بی عرضگی پیدا میکنم 

و اینکه تا 4 سال دیگه همه پولم رو از مامان بابام بگیرم واقعا اذیتم میکنه 

من حرف عموت رو قبول ندارم 

راست میگه حقوق کم و بیگاری داره ولی خب حداقل خودت یه پولی دستت هست یه چیزی یاد میگیری خیلی فرق داری با کسی که بعد ۴ سال لیسانس بخواد از صفر شروع کنه 

نمیدونم خودم هنوز مرحله قبل لیسانسم

ولی فکر می‌کنم مرتبط با رشته‌ات سابقه کار داشته باشی رزومه بهتری داری برای کار پیدا کردن هم خب میتونه یه امتیاز مثبت باشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اشتباهه

الان من خودم هم سر کار میرم باعث میشه روابط اجتماعیم قوی تر بشه و یه مهارت هم کسب کنم

از اون طرف هم تو این سه ترم دانشگاهم معدل الف شدم با اینکه پرستاری میخونم و درسام هم سخته

حالا درسته کارم پاره وقته و حقوقم کمه ولی بازم مستقل شدم و تاثیر مثبتی هم داره

عموت کمالگراس 

این مدت میدونی چقدر تجربت بالا میره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چه ربطی داره؟ منظورت اینه تو زمینه تحصیلیت میتونی بری کار کنی؟ حتی اگه شغل دیگه هم باشه باز از بیکاری بهتره پولی که خودت در میاری خرج کنی یه حال دیگه داره، اگه در زمینه تحصیلتم باشه که کلی اعتماد به نفس پیدا میکنی من خودم سرکار میرفتم و تاثیرشو وقتی فهمیدم که بعد لیسانس رفتم سرکار از بقیه که سرکار نرفته بودن خیلی زودتر راه افتادم تو چشم اومدم