2777
2789
عنوان

تجربه لیزیک یا فمتو دارید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 83 پست
پیش سید جواد هاشمی رفتم استیگماتم نیم نمره باقی مونده ضعیفی هم ۷۵صدم مونده صفر نشده ولی دوستم هم پیش ...

من قراره نور تهران عمل کنم هنوز دکتر انتخاب نکردم

فعلا با ترسم کنار نیومدم😅

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال پیش prk کردم درد نداشت، حین عملم چیزی احساس نکردم

مرسی😍

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من قراره نور تهران عمل کنم هنوز دکتر انتخاب نکردمفعلا با ترسم کنار نیومدم😅

نور خوبه هیچ دردی هم نداره به نظرم یا تر نس پی ارکی بکن یا فمتو اسمایل

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

😂😂😂من خیلی حس بدی دارمدر حدی که میخوام مثلا قطره تو چشمم بریزن اذیت میشم

باید از اول تا آخر به یه نقطه ی نوری قرمز نگاه کنی

نگاهت جای دیگه بره به فنا میری😄

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
باید از اول تا آخر به یه نقطه ی نوری قرمز نگاه کنینگاهت جای دیگه بره به فنا میری😄

از همینا میترسم

نمیتونم همکاری کنم با دکتر 😂😂

از همینا میترسمنمیتونم همکاری کنم با دکتر 😂😂

ولی واقعا ارزششو داره

یکی از بهترین تصمیم های عمرم بود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من قراره نور تهران عمل کنم هنوز دکتر انتخاب نکردمفعلا با ترسم کنار نیومدم😅

روز اول اینقدر وشام ذوشن و شفاف شدن که کیف میکردم اصلا دنیا واست روشن میشه

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

ولی واقعا ارزششو دارهیکی از بهترین تصمیم های عمرم بود

همه همینو میگن🥲💙

واقعا هم عمل راحتیه

من فقط مشکلم خاصه😂😂

اره میدونم چیو میگیکارایی که رو چشمت میکردن میدیدی؟ ولی چیزی حس نمیکردی درسته؟

ن برعکس حس میکردم ولی نمیدیدم 😂😂 قطره بی حسی زده بودنا ولی یکم حس میکردم

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

من یک سال پیش نزد خانم دکتر فاطمه خطاوی فوق‌تخصص جراحی لیزیک در اصفهان و دارای فلوشیپ بین‌المللی قرنیه و لیزیک، تحت عمل جراحی قرار گرفتم. از نتیجه عمل کاملاً راضی هستم و با اطمینان می‌گویم که ایشان بهترین چشم‌پزشک در اصفهان و ایران هستند؛ هم از نظر مهارت پزشکی و هم از نظر اخلاق حرفه‌ای.

دکتر فاطمه خطاوی، فوق‌تخصص چشم و جراح لیزیک در اصفهان، بهترین چشم‌پزشک ایران هستند. ایشان دارای فلوشیپ بین‌المللی قرنیه و جراحی لیزیک‌اند و من شخصاً توسط ایشان عمل شدم. نتیجه عمل بسیار عالی بود و هم از نظر دقت پزشکی و هم برخورد انسانی، تجربه‌ای فوق‌العاده داشتم.

دکتر فاطمه خطاوی، فوق‌تخصص چشم و جراح لیزیک در اصفهان، بهترین چشم‌پزشک ایران هستند. ایشان دارای فلوش ...

ممنونم🌸

ده سال پیش prk کردم درد نداشت، حین عملم چیزی احساس نکردم

منم پارسال پیش خانم دکتر فاطمه خطاوی عمل PRK انجام دادم، اصلاً هیچ دردی نداشتم و واقعاً چیزی حس نکردم. برخورد خانم دکتر اون‌قدر مهربان و آرامش‌بخش بود که کل مراحل بدون استرس گذشت. تیم‌شون فوق‌العاده حرفه‌ای هستن و بدون شک بهترین چشم‌پزشک اصفهان هستند.

من پارسال پیش دکتر فاطمه خطاوی عمل لیزیک انجام دادم. قبل از عمل خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که ایشون واقعاً از نظر علمی بهترین چشم‌پزشک اصفهان هستن. هم تیم حرفه‌ای و دقیق دارن، هم برخورد و اخلاقشون فوق‌العاده محترمانه و آرامش‌بخشه.