2777
2789
عنوان

تجربه لیزیک یا فمتو دارید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 79 پست
بعد عمل مگس پرانم بیشتر شد😑

عملت چی بود

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نور خوبه هیچ دردی هم نداره به نظرم یا تر نس پی ارکی بکن یا فمتو اسمایل

من نور فمتواسمایل قراره برم

شما چه روشی بود عملتون؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال پیش دکتر فاطمه خطاوی عمل لیزیک انجام دادم. قبل از عمل خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم ...

دیگه انقدر تابلو تبلیغ😐 من که کلا تبلیغ یه دکتری رو میبینم پشیمون میشم برم پیشش

من نور فمتواسمایل قراره برمشما چه روشی بود عملتون؟

فمتولیزیک که پشیمونم .اسمایل شنیدم خوبه

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

فمتولیزیک که پشیمونم .اسمایل شنیدم خوبه

منم فمتو اسمایل وقت گرفتم خدا کنه خوب باشه 

منم فمتو اسمایل وقت گرفتم خدا کنه خوب باشه

خیلی خوبه 👍

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

سلام عزیزم.نمیدونم منو یادته یا نهمن فمتو کردم.دیروز.سوالی داشتی میتونی بپرسی چون خودم برام خیلی سوا ...

وای مبارکت باشه😍

حین عمل درد داشتی یا چیزی حس میکردی

رو چشمت کار انجام میدادن متوجه میشدی؟

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

وای مبارکت باشه😍حین عمل درد داشتی یا چیزی حس میکردیرو چشمت کار انجام میدادن متوجه میشدی؟

مرسییی💕💕

حین عمل درد نداشتم.

ولی خب میبینی دیگه رو چشمت چیکار میکنن دیگه

البته فمتو کلا با دستگاهه و اون دستگاه هم وارد چشمت نمیشه ولی کلا یه جوریه

🤍🌱️ 
مرسییی💕💕حین عمل درد نداشتم.ولی خب میبینی دیگه رو چشمت چیکار میکنن دیگهالبته فمتو کلا با دستگاهه و ...

اره واقعا😭

هزینه اش چه قدر بود

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

سلام عزیزم.نمیدونم منو یادته یا نهمن فمتو کردم.دیروز.سوالی داشتی میتونی بپرسی چون خودم برام خیلی سوا ...

کجا رفت فمتو اسمایل دارم منم 

بعد عمل میتونم فرداش رانندگی کنم؟

من مشهد رفتم.ببین بنظرم بهتره ریسک نکنیمیشه ولی خب واقعآ مراقبت میخواد

عمل کردم فرداشم رانندگی کردم مشکلی نداشتم اصلا

فقط تو رانندگی شب اوایل نور رو یکم پخش و مه الود میدیدم

بعد عمل دیدت تار نبود؟

من روزای اول دید نزدیکم تار بود الان نزدیک خوب شده دورم یکم تاره نوشته های ریز یا دور رو نمیبینم