2777
2789
عنوان

تجربه لیزیک یا فمتو دارید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 83 پست
عمل کردم فرداشم رانندگی کردم مشکلی نداشتم اصلافقط تو رانندگی شب اوایل نور رو یکم پخش و مه الود میدید ...

وای آره منم دید نزدیکم تار بود یکم ینی ببین داشتم خودمو فحش می‌دادم میگفتم دور اوکی شدم نزدیک چرا تارههه.

ولی الان اوکیم

دید دورمم خوبه میتونم بخونم و ببینم فعلا که

۱۲ روز گذشته از عملم

🤍🌱️ 
وای آره منم دید نزدیکم تار بود یکم ینی ببین داشتم خودمو فحش می‌دادم میگفتم دور اوکی شدم نزدیک چرا تا ...

خدارو شکر عزیزم

برا من حالا نزدیکم اوکی شد دید دورم کم شد مخصوصا صبح ک از خواب پامیشم همه چی تاره

مثل قدیما دنبال عبنکم میگردم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر عزیزمبرا من حالا نزدیکم اوکی شد دید دورم کم شد مخصوصا صبح ک از خواب پامیشم همه چی تارهمثل ...

میدونی چیه منم همین بودم ولی دکترم گفت ژل لیپوزیک بگیر هر ۶ ساعت بزن

و اشک مصنوعی هر ۲ ساعت

اون ژل خیییلی خوبه

و صبح هم بخاطر این تاره چون خشکه چشم.

🤍🌱️ 
میدونی چیه منم همین بودم ولی دکترم گفت ژل لیپوزیک بگیر هر ۶ ساعت بزنو اشک مصنوعی هر ۲ ساعتاون ژل خیی ...

اشک مصنوعی خارجی زیاد میریزیم یعنی هر نیم ساعت وقت کنم میریزم

اون ژلم میخرم مرسی که گفتی

من دورم فردای عمل که رفتم اپتومتری یه چشمم ۱ نمره نزدیک بینی  استیکمات داشت نمیدونم موقتیه یا بخاطر خشکیه چیه ولی یکیش کامل صفر بود

برگه اپتومتری روز اول رو داری ببین برا تو چی بوده شمارت 

برا من V/A یکیشو زده ۱۰ از ۱۰ یکیش رو کمتر زده برا همونم خیلی نگرانم ولی دکترم گفت اپتومتری مهم نیست صفر شده چشمت 😐

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من اصلا اپتومتری نرفتم😐🤣

مگه میشه 

پس از کجا میدونی چشمت صفر شده یا نه

برا من فردای عمل تو ببمارستان اپتومتری فرستاادن

من اصلا اپتومتری نرفتم😐🤣

شماره چسمت قبل عمل چند بود؟

من اصلا اپتومتری نرفتم😐🤣

شماره چشمت قبل عمل چند بود؟

۴

مثل من 

من چرا اصلا زیاد حس نمیکنم دنیا شفاف شده باشه برام 🤣 نمیدونم چرا 

چند روزه افسرده شدم همش فکر اینم نکنه باز نیاز ب عینک باشه 

چند روز از عمل میگذره؟ لنز پانسمان داری؟

۴ روز

نه اسمایل مگه لنز پانسمان میذارن؟