2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد کار بدید

77 بازدید | 10 پست

بچه ها من امسال دیگه فارغ‌التحصیل شدم و فعلا چون دانشم تو رشته‌ام کامل نیست میخوام دوره بگذرونم یاد بگیرم (واسه همین تو فیلد رشته خودم نمی‌تونم فعلا کار کنم چیز زیادی بلد نیستم)

به نظرتون فعلا چه کارهای درآمدزایی می‌تونم انجام بدم تا وقتی که یه شغل ثابت گیر بیارم؟

واسه کارهای آنلاین شاپی هم یه پیج با ۲۰ کا فالوور واقعی دارم اگه واسه اونم پیشنهادی چیزی دارید بگید پیج و مخاطبش آمادس فقط ایده میخواد که من ندارم

آنجا که پایان می‌یابی، آغاز توست

یچیز بهت بگم  فارغ التحصیلم بشی توی کار بری میبینی چیزی بلدنیستی 

ازمن میشنوی تو رشته خودت بروجایی کارکن بعنوان کارآموز حتی شده بدون حقوق

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یچیز بهت بگم فارغ التحصیلم بشی توی کار بری میبینی چیزی بلدنیستی ازمن میشنوی تو رشته خودت بروجایی کا ...

همینو میگم گفتم اول یه سری دوره ببینم حداقل کار خودمو یاد بگیرم بعد برم دنبال کار. ولی واسه رشته من تو شهرمون زیاد کار پیدا نمیشه من طراحی لباس خوندم و اینجا کلا کار گیر نمیاد براش.

انگار کورم پروفایلتو ندیدم 😭😔😔😔😂😂😂😂همون رشتتو پیشو بگیری خیلی بهتر و اینده دارتره اموزش شیفو ...

نه بابا😂😂😂

اونایی که گفتی آخرین سطح خیاطیه من خیلی مونده به اونجا برسم تو دانشگاه واقعا چیز خاصی از خیاطی بهمون یاد ندادن که الان خودم چیزی بلد باشم. اصلا همه چیزایی که یاد گرفتیم رو یه سال می‌نشستم خونه تو آپارات نگاه می‌کردم یاد می‌گرفتم😂🤦🏻‍♀️

خلاصه فکر کن از صفر میخوام شروع کنم یه کاری انجام بدم

نه بابا😂😂😂اونایی که گفتی آخرین سطح خیاطیه من خیلی مونده به اونجا برسم تو دانشگاه واقعا چیز خاصی ا ...

من اگه اینقدر خنگ و حمال نبودم با نفهم میرفتم لباس عروس یادمیگرفتم 

بقیه رو نمیخواد یاد بگیری فقط لباس عروس 

فکر نکنم انچنان سخت باشه میشه یاد گرفت

من اگه اینقدر خنگ و حمال نبودم با نفهم میرفتم لباس عروس یادمیگرفتم بقیه رو نمیخواد یاد بگیری فقط لبا ...

عزیزم اینجوری نگو  

ولی بازم لباس عروس پیشرفته ترین سطح خیاطیه. باید اول نازکدوزی یاد گرفت، بعد ضخیم دوزی، بعد مجلسی دوزی. بعدش عروس. نمیشه پایه رو کنار گذاشت یهو رفت روی دوخت عروس.

فعلا که دارم آزمون آموزش پرورش رو می‌خونم شاید برای همون استخدام شدم. امیدوارم