2777
2789

دسته گل ک ن شاخه گل شده چند باری 

خوراکی هر چی بگم میگیره پیتزا بستنی پاستیل یا .... هر خوراکی دیگه 

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم دوران نامزدی همه چی میخرید فقط گل هم وقتی سه روز مونده بود به عروسی قهربودیم یه شاخه گل اورد بذای اشتی هنوزم دارمش بعد۴سال!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

یه‌بار غیرمستقیم بگو خیلی دوست دارم گل و گل هدیه گرفتنو.

من همیشه ازش میپرسم هدیه چی دوست داری

تو این مدت چند بار براش هدیه های ریز ریز گرفتم گردنبند و دستبند ست و اینا

ولی اون فقط تنقلات🥲🥲

برای من چرا یبار هم گل نیاورده🥲🥲🥲من ک نمیشه بگم خودش یعنی نباید بفهمه؟

نه باور کن بعضی از آقایون در قید بند این داستان ها نیستن باید خودت با زبون اعلام کنی

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

من همیشه ازش میپرسم هدیه چی دوست داریتو این مدت چند بار براش هدیه های ریز ریز گرفتم گردنبند و دستبند ...

بنظرم بهتره نخری، تو مناسبت‌ها هدیه بخری بهتره.

مطرح کنی بهتره، بنظرم بگی امروز دلم میخواد بریم لباس بخریم و ...